Dumheter

Sparkad riksdagsledamot är bitter – funderar på att släppa avslöjande om SD

Thoralf Alfsson Henrik
Written by Tobias Lundeqvist

Thoralf Alfsson har en lojal följarskara. Efter att ha blivit sparkad från SD:s riksdagslista nås han tydligen av beskedet från sina fans att de pga detta inte längre vill rösta på SD. Men Alfsson blir inte smickrad. Han blir lack:

De som tänker på det sättet begriper jag mig inte alls på och jag funderar starkt på hur stora sverigevänner ni egentligen är.

Vi skulle då påstå att det ”sverigevänliga” valet är att inte välja ett rasistiskt parti:

Jag blir inte smickrad av dessa ställningstaganden men jag hoppas att det bara är starka reaktioner och att det är det som brukar kallas ”reptilhjärnan” som styr. Jag hoppas att alla när ni tänkt efter ytterligare någon dag eller någon vecka inser att det idag bara finns ett enda parti att rösta på i de kommande valen, Sverigedemokraterna! Det är det enda partiet som har en realistisk chans att tvinga fram förändringar i vårt samhälle.

Oj oj oj, Alfssons fans är alltså så lojala att de hamnar på reptilstadiet, vi kommer inte att argumentera emot. Men det är inte det enda bekymmer Alfsson får dras med i dessa svåra tider. Han har ju även blivit dissad av pojkspolingen Åkesson, för samtidigt som han manar sina fotsoldater att stanna hos SD så skiner en enorm bitterhet igenom:

Till skillnad mot många andra i riksdagsgruppen har jag 30-års erfarenhet från det privata näringslivet, MoDo, M-Real, ABB, Benima och ÅF. Jag började arbeta på MoDo 1980, då vara jimmie åkesson inte ens ett år. Dessförinnan hade jag gjort FN-tjänst i Sinai på bataljon 70M under 1978, innan Jimmie var född.

 

[…]

 

Under gårdagens debatt(på valkonferensen där Alfsson fick sparken) pratades det mycket om laget, lagledare, tränare och till och med Zlatan. Många klyschor!

 

Jag kan bara säga att det finns mycket att önska idag om jag jämför med det privata näringslivet men det förstår nog bara den som har lång erfarenhet i det privata näringslivet, inte den som kommer från skolbänken direkt till en politisk karriär.

 

Det låter vackert från talarstolen men verkligheten är att det också skall också omsättas från vackra ord till en fungerande verksamhet och organisation!

Det är inga dåliga kängor Alfsson riktar mot ledningen och Jimmie Åkesson, men det slutar inte där. Alfsson fortsätter med att förklara att vissa saknar modet att stödja honom och att han inte haft något att göra med den alternativa listan:

Jag vill tacka alla som vågade sig upp i talarstolen och prata för min plats på riksdagsvalsedeln! Med risk för att hamna i onåd. Jag hade dock förväntat mig stöd från några fler personer men dessa hade uppenbarligen inte modet.

 

Ett inlägg i debatten gjorde mig dock upprörd och ett annat inlägg gjorde mig både förvånad och upprörd.

 

Jag vill verkligen understryka att jag inte har haft något med den alternativa listan att göra. Jag har hänvisat alla som ringt mig till våra ombud för Kalmar län. Jag har dessutom inte fått några tillrättavisningar eller varningar angående mitt sätt att kommunicera.

Alfsson får stöd av Robert Stenqvist som påstår sig vara ordförande i den alternativa valberedningen:

cvcvdf
Under tisdagen publicerade även Alfsson följande kryptiska text:

För övrigt har det varit snart tre intressanta veckor sedan valberedningen presenterade sitt förslag till riksdagslista. Jag tänkte redan när jag åkte upp till Stockholm för två veckor sedan efter beskedet att det skall bli intressant att se hur jag bemöts av människor på vårt kansli och av ledamöter från andra partier. Riksdagen är en stor arbetsplats.

Jag kan bara sammanfatta det som intressant! Både positivt men även väldigt negativt. Det är tur att man inte har ömma tår och blir kränkt för varje sak.

Det skulle kunna bli ett kapitel i mina memoarer. Om jag någonsin skriver om mitt liv. Men de senaste veckorna har faktiskt tankarna börjat snurra i mitt huvud. Ett och annat avslöjande skulle det bli.

Vi är såklart väldigt nyfikna på vad du har att Avslöja Alfsson så känner du dig pratsugen någon dag så vet du var vi finns! Mvh redaktionen

IMAG1037

Ring om du vill prata ut

 


Stötta vår verksamhet