Dumheter

Avpixlat försöker tvätta bort rasbiologi

IRM rapporterade häromdagen om hur Avpixlat publicerat en rasbiologiska text med tydliga inslag av hets mot folkgrupp. Nu har dock Avpixlat ändrat i texten och man menar att ändringen är gjord på ”skribentens” begäran.  Innan kunde man bland annat läsa:

Läste någonstans om B.I.D, befriend-infiltrate-destroy som en taktik som är inprogrammerad i muslimskt DNA, och det stämmer så väl.

Efter ändringen:

Läste någonstans om B.I.D, befriend-infiltrate-destroy som en taktik som är inprogrammerad i muslimernas kulturella DNA, och det stämmer så väl.

Att man lägger dit ett hittepåord som ”kulturella DNA” är såklart i syfte att tvätta bort den rasbiologiska aspekten.

Vi finner det minst sagt märkligt att ”skribenten” helt plötsligt kommit på att ”hon” citerat felaktigt, kontaktat Avpixlat och begärt att man skulle ändra till ”muslimers kulturella DNA”.

Varför Avpixlat fortfarande gör tafatta försök till att dölja sin rasistiska agenda är för oss ofattbart. Ännu mer ofattbart är att vi har ett parti i riksdagen som har Avpixlat som plattform på internet.

***Bonusmaterial***

När Avpixlat ändå är igång och raderar rasistiska formuleringar och inlägg kan man ju även passa på att radera följande smörja:

AP oanställningsbara

När man ser sådana formuleringar om människor inser man varför vi har en diskrimineringslagstiftning i Sverige.

Som en vis man en gång uttryckte det: ”Avpixlat gör allt för den rasistiska kampen”.

 


Stötta vår verksamhet