Dumheter

Avpixlat ger Breivik rätt – skriver om hur Svenskar kommer att bli en minoritet i Sverige

Det hinner gå tre dagar efter minnesdagen av Utöya innan Avpixlat lägger in ett extra vedträ av skräckpropaganda i elden. Under rubriken ” Om 27 år är Sverige inte längre svenskarnas land” försöker skribenten Felix genom komplicerade (och tro mig, felaktiga) uträkningar konstatera att Sverige kommer vara under ockupation av invandrare(Läs: muslimer) innan år 2040. Svenskar kommer vara i minoritet vilket, enligt Avpixlat, kommer förödande konsekvenser för svensk civilisation.

De skriver:

”Våra barn och barnbarn kommer att vara i minoritet både i befolkningen och när de går till valurnorna. Sedan är det en annan sak att vi idag tar emot en stor andel från länder med lågt HDI (Human Development Index) och att de har det svårt både med kulturen, språket och att ta sig in på den svenska arbetsmarknaden som blir allt tuffare. Skulle dagens mix behållas kommer vi att ha miljoner invandrare från länder med mycket lågt HDI – det är inga kärnfysiker vi talar om. Var och en kan själv fundera vad det innebär för Sverige.”

När Breivik bestämde sig för att beväpna sig med automatvapen och ge sig iväg till en ö med socialdemokratiska ungdomar på sommarläger gjorde han det för att ett massmord skulle generera den främsta formen av uppmärksamhet för det manifest, sitt politiska livsverk, han skrivit och sammanställt under flera år. I kompendiet, som han kallar för ”2083 – A European Declaration of Independence” är vissa särskilda teman ständigt återkommande. Samma skräckpropaganda som Sverigesdemokraternas Avpixlat idag väljer att publicera i sin kamp mot mångkulturen och människors lika värde. Visst känns det smakfullt?

I Breiviks manifest målas en effektiv dystopi upp. Han beskriver Europa som invaderat av muslimer och kulturmarxister. Enligt Breiviks kompendium (sid 568) så kommer 30% av de europiska medborgare bestå av islamister innan 2050. Trots att flertalet psykiatriker ville att Breivik skulle tvångsbehandlas för paranoida vanföreställningar väljer Avpixlat att påstå att det är värre än så. Enligt tarvliga och förvirrade siffror räknas det ut att svenskar kommer vara i minoritet innan 2040, cirka 51% av Sverige kommer bestå av muslimska, icke-utvecklade invånare.

Men det är inte bara skrämselpropagandan om massinvandring som Breivik och dagens text på Avpixlat har som gemensam beröringspunkt. Precis som Breivik menar Avpixlat att ett stort hot mot den vita befolkningen består i att invandrande kvinnor föder fler barn. Något som även Kent Ekeroth varnat för(läsvärt). Ett effektivt sätt att ta över ett land eller en större nation, tydligen och tydligen ett vanligt drag hos icke-utvecklade folkslag. Även Breivik var oroad över invandrares kvinnors barnafödande men också vita kvinnors benägenhet att göra abort och leva promiskulösa liv. Precis som SD, förespråkade han sänkt (i längden borttagen) abortgräns. Även dagens skribent i Avpixlat är orolig över invandrande kvinnors barnafödande och menar att vi därför måste stoppa all icke-västerlig invandring redan idag om vi ska ha en chans att överleva den kommande katastrofen.

Vad som skiljer Avpixlats text är inte temat, det är inte retoriken, det är inte skräckpropagandan, paniken mellan raderna. Den största skillnaden är att i ”A European Declaration of Independence” konkretiserar Breivik lösningar för problemen. Är det nästa steg för Avpixlat? Eller kommer de nöja sig med att manipulera siffror, sprida hatpropaganda mot invandrare och muslimer? Vi får väl se.

Bonusläsning

SD:s föregångare Bevara Sverige Svenskt skrev såhär i sitt första flygblad:

”För varje år blir svenskarna allt färre. Om fyra år finns inget svenskarnas Sverige. Med kanske en turk som diktator och en neger som utrikesminister. Folket blir då ett chokladbrunt blandfolk som talar olika språk, huller om buller”


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela