Dumheter

Avpixlat massanmält – försöker smygändra i sin text för att förmildra brottet

avpixlat
Written by Henrik Johansson

Igår avslöjade IRM att Avpixlat publicerat en text som skulle få Breivik att rysa av välmående. Vi uppmanade er läsare att tillsammans med oss polisanmäla Avpixlat för hets mot folkgrupp, en uppmaning som hörsammades av ett 20-tal personer. Mats ”mr Avpixlat” Dagerlind gjorde flera uttalanden på twitter där han stod upp för texten och att den endast problematiserade islam, något som självklart är ett falsarium av sällan skådat mått.

Men trots att ”mr Avpixlat” stod på sig angående texten så noterade vi idag att små ändringar letat sig in i texten utan att man påtalat det. Därför kan det vara viktigt för er som anmälde att komplettera er anmälan med originalformuleringarna. Skulle polisen ha ytterligare frågor kan ni hänvisa dem till [email protected] vi har hela originaltexten sparad:

Före:

Vad tycker du? Skulle du vilja ha en nazist i riksdagen? – Så klart inte! Men en muslim accepterar du?

Efter:

Vad tycker du? Skulle du vilja ha en nazist i riksdagen? – Så klart inte! Men en politisk muslim accepterar du?

Före:

Vad som väntar oss, när muslimerna genom invandring och hög nativitet kommit i majoritet, är dhimmi-status, en ställning som andra klassens medborgare i vårt eget land.

Efter:

Vad som väntar oss, när de politiska muslimerna genom invandring och hög nativitet kommit i majoritet, är dhimmi-status, en ställning som andra klassens medborgare i vårt eget land.

Före:

Ja tyvärr, slaveri är djupt grundat i islamsk ideologi och Profeten ägde många slavar. En del vann han i krigiska operationer, några fick han som present, andra sålde han och eftersom han var en perfekt man kan inga av hans handlingar kritiseras. Det är i den muslimska världen inte möjligt att i lag förbjuda slaveri – det skulle strida mot Sharia, gudomlig lag.

Efter:

Ja tyvärr, slaveri är djupt grundat i den fundamentalistiska islamiska ideologin och Profeten ägde många slavar. En del vann han i krigiska operationer, några fick han som present, andra sålde han och eftersom han var en perfekt man kan inga av hans handlingar kritiseras. Det är i den fundamentalistiskt rättrogna muslimska världen inte möjligt att i lag förbjuda slaveri – det skulle strida mot Sharia, gudomlig lag.

Före:

Detta måste till varje pris förhindras och i förebyggande syfte utsätts hon för könsstympning vid den späda åldern av 3-4 år, dvs väl före puberteten

Efter:

Detta måste till varje pris förhindras och i förebyggande syfte utsätts hon därför i vissa delar av den muslimska världen för könsstympning vid den späda åldern av 3-4 år, dvs i god tid före puberteten.

Före:

En kamel utan ägare i öknen. Då kan man ta det ägarlösa djuret som rättmätigt byte. Samma gäller också för en kvinna. Hon blir då  din slav och du kan göra med henne vad du vill. I västerlandet, när muslimen ser en ensam kvinna, ”syndigt” klädd och på ett olämpligt ställe, så frågar han sig ”har hon verkligen en ägare som passar upp på sin egendom som det bör sig?

Efter:

En kamel utan ägare i öknen. Då kan man ta det ägarlösa djuret som rättmätigt byte. Samma gäller inom fundamental islam också för en kvinna. Hon blir då  din slav och du kan göra med henne vad du vill. I västerlandet, när den radikale muslimen ser en ensam kvinna, ”syndigt” klädd och på ett olämpligt ställe, så frågar han sig ”har hon verkligen en ägare som passar upp på sin egendom som det bör sig?

Före:

Vår kristna kultur är resultatet av en tusenårig utveckling, medan tiden har stått still i den muslimska världen. Nu väller det in muslimer i Sverige och våra politiker inbillar sig att de direkt skall anamma (eller åtminstone acceptera) vår kultur och leva som laglydiga och produktiva medborgare i Sverige.

Efter:

Vår kristna kultur är resultatet av en tusenårig utveckling, medan tiden har stått still på många håll i den muslimska världen. Nu väller det in muslimer i Sverige från just dessa delar av världen och våra politiker inbillar sig att dessa direkt skall anamma (eller åtminstone acceptera) vår kultur och leva som laglydiga och produktiva medborgare i Sverige.

Före:

och om du inte uppfyller din del av avtalet – ut.

Efter:

och om du inte uppfyller din del av avtalet – farväl.

Att Avpixlat i smyg försöker komma undan med ändringar i texten är inget nytt. Enbart IRM:s granskning har lett fram till åtminstone fem tillfällen där man ändrat i texten för att kunna låtsas som att inget hänt.


Stötta vår verksamhet