Dumheter

Avpixlatskribent – det är bevisat att människan levde samtidigt som dinosaurier

Creationism meme
Written by Henrik Johansson

Här om dagen kunde vi avslöja att SD:s riksdagsledamot Julia Kronlid var minst sagt skeptisk till evolutionsteorin och att hon även ville att skolan skulle lära ut en alternativ teori(se häxkonst kristenstyle). Idag kan bloggen Slutpixlat avslöja att den rasistiska bloggen Avpixlats nyaste tillskott, Martina Aronsson, inte bara ger Kronlid sitt stöd, utan tar det hela ett steg längre:

hrftdhdfjuretu

IKrsnZ4

Creationists_ReadOneBookToon450O

 

tumblr_inline_mrc4842NBP1qz4rgp

Vi finner det här så jävla dumt att bilderna får stå som vår kommentar… Men sen så har vi själva inlägget från Julia Kronlid som Aronsson kommenterat:

dfgdfhdfgh

Ja Julia, det finns forskare som inte köper evolutionsteorin, men mellan 95-97% av forskarkåren gör det! Så om man ska nämna att det finns ”tvivlare” så ska det även nämnas att dessa är inte har något som helst fog för sitt tvivel. Slutpixlat skriver:

Att i dagsläget försöka göra gällande att det finns meningsskiljaktigheter inom forskarkåren gällande evolutionen som helhet, som är ett av de mest utforskade fälten inom naturvetenskapen, är helt enkelt fel.

Kronlid har dock rätt på en punkt, diskussionen bland vetenskapsmännen om hur den första cellen kan ha uppstått, det vill säga livets uppkomst eller ursprung om man så vill. Något som skedde för cirka 4,54 miljarder år sedan är fortfarande en frågeställning som det finns olika teorier om. Dock är alla seriösa vetenskapsmän överens om att den så kallade ”urcellen”Adam inte skapades genom ett gudomligt ingripande för blott 6000 år sedan.

Med samma resonemang skulle vi kunna lära ut att förintelsen är en bluff, det finns ju faktiskt ”forskare” som ”tvivlar”. Se den här filmen om något kring kreationism och evolutionsteorin:


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar