Dumheter

Björn Söder – finns inte på kartan att vi skulle bry oss om SD-topps rasistiska uttalanden

När man trodde att SD inte kunde bry sig mindre om deras politikers rasistiska uttalanden så kommer Björn Söder och slår en extra spik i kistan för den så kallade ”nolltolerans mot rasism” som partier – på låtsas – infört. Det har nog undgått få att SD-toppen Pavel Gamov haft kontakt med kryptonazisterna(SD:s lednings ord) inom nationaldemokraterna. Men för er som missade hela storyn kommer här en kortfattad repris.

Gamov ansåg det vara en fadäs att Mona Sahlins dotter gifte sig med en mörkhyad man, något han tipsade nationell idag(kryptonazistisk tidning) om, då det bland rasister anses vara en nyhet när man gifter sig utanför ”rasgränser”. Gamov försökte bortförklara det hela med att han var politisk omogen vid tidpunkten. Ja ni vet ju alla hur det är, man är politisk omogen och skriver rasistiska saker till kryptonazister, för det har väl alla gjort??? Gamov försökte sig också på en liten vit lögn när han påstådde att han vid tillfället inte var aktiv inom SD, tyvärr hade Gamov i en tidigare intervju redan sagt att han var aktiv i partiet sedan en längre tid, så den vita lögnen sket sig helt enkelt.

När Åkesson konfronterades med uppgifterna så vägrade han svara och gömde sig istället bakom Linus Bylunds rygg, där Åkesson tryggt kunde hånflinade medans Bylund knuffade bort reportern.

10410049_10152099291822477_1205304945_nSD:s pressekreterare Henrik Gustafsson var också fåordig och ville hellre vänta tills efter valet innan SD yttrade sig. Eller som man säger på ren svenska: ”Vi skademinimerar”.

– Vi är i detta nu inne i en väldigt intensiv valrörelse. Detta är inget vi hunnit analysera i en bredare kontext. Efter valet får vi ta en diskussion med honom.

Men alla är inte lika tilltäppta som Åkesson och hans lakejer, Björn Söder säger istället som det är. Man skiter i Gamovs rasism:

Man måste ändå se det som lite befriande att Söder är såpass öppen med att rasismen bland SD:s partitoppar inte ens är värt att diskutera i medlemsutskottet. Annat vore det om det gällde ”pöbeln” bland gräsrötterna, de offras på den påstådda nolltoleransens altare till höger och vänster.

Extra hycklande blir det när SD:s pressekreterare Martin Kinnunen säger såhär på Twitter:

vxcxcbcxbcxb

 

Och svaret på frågan är nej, Kinnunen svarade inte, men som tur är gjorde Söder det åt honom….


Stötta vår verksamhet
  • 7
    Delningar