Dumheter

Björn Söder påstår att SD aldrig tolererat rasism – IRM bevisar motsatsen

Björn Söder facebook
Written by Oscar Schau

Björn Söder, SD:s partisekreterare, far med osanningsbåten på facebooks böljande blå! Vad är det han ropar från riggen? Jo, att SD aldrig sedan Jimmie Åkesson tolererat rasism. Vi på IRM vrider oss!

Skärmavbild 2014-03-02 kl. 21.00.26

Om det är något sverigedemokraterna gjort är det att ha tolererat rasism! Låt oss på måfå sticka ner handen i SD:s svarta rassesörja.

  1. Jonas Åkerlund, SD:s vice partiledare, kallade invandrare för ”parasiter” och sa sig vilja skicka ut en halv miljon. Inte utesluten.

  2. SD:s riksdagsledamot Thoralf Alfsson skrev ”inga muslimer på våra gator” och påstod att muslimer vill döda alla som inte följer islams lära. Här är mer om Alfsson. Inte utesluten.

  3. Kent Ekeroth, SD:s rättspolitiske talesperson, hyllade Avpixlats rasistattack mot en 14-årig mörkhyad Lucia. Inget konstigt alls, tyckte han. Naturligtvis inte utesluten.

  4. Björn Söder ansåg diskriminering av ”zigenare” var något fullt befogat. Inte utesluten.

  5. Richard Jomshof basunerade ut att om en firar ramadan så har en ”inget i Sverige att göra”. Icke uteschluten.

  6. Linus Bylund, Mattias Karlsson och Richard Jomshof berättade för medlemmar på ett möte att det är helt okej att hata homosexuella, bara man inte gör det öppet. Nepp, inte uteslutna.

Varför berättar du inte om det i versaler, BJÖRN SÖDER?

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 21
    Delningar