Dumheter

Mr Avpixlat hånar IRM-skribent efter tweet om begravning

Som ni kanske har märkt har vår skribent Anny Berglin tagit en timeout på grund av personliga omständigheter. Anny har såklart hela redaktionens stöd nu när hon behöver en paus och hon kommer tillbaka så snart hon orkar.

Under fredagen twittrade Anny lite om den senaste tidens händelser, något som Mats Dagerlind från den rasistiska bloggen Avpixlat uppmärksammade. När Anny skrev att det kändes som att hjärnan tagit en paus på grund av en begravning som snart äger rum, så tyckte Dagerlind att det var en bra idé att håna henne för detta:

BMLHXsqCMAAQS92

I sedvanlig ordning så tar det inte mer än ett par minuter innan Dagerlind inser olämpligheten i att håna en person i sorg. Han raderar snabbt sin tweet och inleder operation jag-står-inte-för-något-och-vet-inte-vad-ni-pratar-om. Inte nog med det, Dagerlind börjar även blockera och kräva ursäkter från alla som reagerat på olämpligheten i hans uttalande. Även IRM blir blockerade med kravet om en skriftlig ursäkt innan Dagerlind kan tänka sig häva den:

968916_10151419803042477_911292650_nVi vill passa på att tacka alla som under helgen stöttade Anny, vi vet att det är otroligt mycket värt att slippa stå ensam i en sådan här situation. Och vi vill även skänka ett särskilt stort tack till personen som gjorde den här videon:

IRM – med humor som vapen sedan 2012.

Mer om Dagerlinds ”helgutspel”: 


Stötta vår verksamhet