Dumheter

SD:s favorittidning tror att politiker har parasiter i hjärnan – därför ser de inte islamiseringen

Oroligheterna sprider sig bland de rasistiska fotsoldaterna och propagandamaskinerna. Avpixlat påstår att de har blivit DDoS:ade(överbelastningsattackerade) av ryska maffian på beställning av… typ oss?… eller något åt det hållet och SD:s Christian Westling sprider konspirationsteorier om att det är Aftonbladets chefredaktör Jan Helin som ligger bakom attacken. Dispatch international(DI) har lagt ner sin pappersutgåva. DI har tidigare skickats ut till alla SD:s medlemmar och deras gemensamma ideologiska inriktning med partiet är väldokumenterad. Vi som kontinuerligt följer SD och deras olika propagandamaskiner online är väl bekanta med att en viktig del i deras världsbild är idén att media och alla politiker – som inte är fascister – är medlemmar i en jättestor klubb som heter ”PK”. Det överordnade målet i denna påstådda gemenskap är att förstöra allting för alla. I en artikel på DI som vi knappt kan tro existerar, ens när vi läser den, kokas saken ner till detta:

De svenska politikernas beslut blir allt märkligare – och får konsekvenser som innebär en dyster framtid för Sverige och svenskarna. Inga områden tycks fredade.

Under matcherna i fotbolls-EM var de svenska flaggorna plötsligt utbytta mot anonyma flaggor med fält i blått och gult. Det svenska rättssystemet tar hänsyn till sharia, myndigheter blundar systematiskt för hedersvåld och växande islamism. Upplopp, våldtäktsstatistik och terrorism avfärdas och bortförklaras. Skolor läggs ner på grund av våldsproblematik och hot.

Ja, ni som är vana vid svadan känner igen grejen. Ni som inte har hört den förut: ja, i landet Sverige finns en massa personer som tror att våra politker bestämmer vad man får vifta med på fotbollsmatcher (med mera). Galet, eller hur! Men det kommer mera. Nu presenteras en helt ny teori om varför politikerna gör på det här sättet. Vad kan det vara? Varför avfärdar politiker det ”muslimska hotet” som en galen konspirationsteori likt den teori som nazisterna hade om judar?! DI har såklart svaret:

Svaret kan mycket väl heta Toxoplasma gondii – en hjärnparasit som gör den smittade godtrogen och orädd för uppenbara faror, så till den grad att individen är villig att sätta sin egen existens på spel.

Bild 63

Såna här ”hemliga sanningar” kan du få reda på om du går med i SD och tar del av deras interna utskick. Alla som inte håller med islamofoberna har en parasit på hjärnan. DI fortsätter:

Nyligen utförda studier visar dock att parasiten även förekommer hos mellan var tredje och varannan människa i Västeuropa. I utvecklingsländer är andelen smittade betydligt högre.

Folk i utvecklingsländerna har såklart ännu mer parasiter i hjärnan enligt den högerextrema sajten. Surprise! Men i alla fall, tillbaka till politikerna som inte är fascister:

Det är inte utan att tanken infinner sig: Kan de uppenbart ologiska och destruktiva beslut som fattas i Sverige och många andra länder i Europa till viss del förklaras genom att en tredjedel av beslutsfattarna har en grandios självbild och befinner sig i ett konstant känslomässigt godhetssträvande, samtidigt som de saknar förmåga till kritiskt tänkande mot hotande faror? Allt på grund av en hjärnparasit?

Hur ska vi då lösa den här ”parasitinvasionen” som får våra politiker att inte vara islamofober?

Det finns ändå ett visst hopp för Sverige, eftersom parasitinfektionen går att behandla med antibiotika. För framtidens skull kanske det är dags att utan dröjsmål sjösätta en nationell vaccinationskampanj av aldrig skådat slag. Förslagsvis börjar vi med samtliga politiskt aktiva samt den svenska journalistkåren.

Vi antar att det inte är särskilt många där ute som vill ställa upp sig på kö för att få en spruta av redaktionen på Dispatch international? Ja, ni fattar. Det här är galet. Men vi måste såklart fråga oss om det kan vara så att DI helt enkelt har försökt göra en… IRM? Ni vet, raljera och ha lite skoj med sina meningsmotståndare. Men nej:

Bild 62

Vi kan bara konstatera att dyngspridningen på nätet har nått en ny formtop när det kommer till galenskap. Eller vadå? Det tycker vi väl bara för att vi har parsiter i hjärnan?! Vi blir osäkra…

sdfsdggshgrherh

 


Stötta vår verksamhet