Dumheter

Ekeroth är arg på (M)

Sverigedemokraterna är inte ett parti som andra. Det är ingen nyhet förstås, inte heller är det en nyhet att de tycks vara lite ovana vid att sitta i Riksdagen. Kent Ekeroth har skrivit ett mycket upprört blogginlägg, riktat till Moderaterna. Han tycks vara riktigt arg på dem och man kan läsa mellan raderna att han tycker att de gör ett dåligt jobb. Vad har då Moderaterna gjort?

De har valt att driva en politik på vissa områden, på ett sådant sätt som även Sverigedemokrater kan känna igen sig i. Ja, det är detta som gör Ekeroth så upprörd att han ägnar ett helt inlägg åt att uttrycka sin förargelse:

Ovanstående är moderaternas röstfiske. De kopierar SD-förslag, men det är bara en täckmantel för att vinna lite röster och samtidigt fortsätta en serie av invandringsrekord vi fått med Moderaternas politik.

Vi kan inte låta bli att fundera över om inte det här vore ett guldläge för SD egentligen, nu när de är vågmästarparti? Men icke så. I vanlig ordning väljer de att rikta taggarna utåt, spotta och fräsa av ilska. Och kanske är det lika bra, för vi tror ärligt talat inte att Moderaterna vill ha med dem att göra.

Läs mer om Kent Ekeroth:

 


Stötta vår verksamhet