Dumheter

Granskad SD-politiker drabbas av glömska och spårar i mejlsvar till IRM

Tidigare idag publicerade vi en granskning av SD-politikern Hans Erling Jensen. Vi visar hur han bland annat kallat muslimer för monster och ett dödligt hot, en Mp-politiker ”den elaka satan” och kallat bilder på avhuggna huvuden ”islams rätta ansikte”.

Vi hörde av oss till Hans Erling Jensen för hans syn på saken. När vi når honom på telefon kommer han varken ihåg demonbilden eller något annat vi frågar om. Jensen är även en aning stressad till ett möte, så vi kommer överens om att maila frågorna istället. Sagt och gjort, här är vårt mail.

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 00.37.35

Svaret överraskar. Istället för att svara på frågorna kallar han IRM för nazister. Bifogat har han också en bild vars bakgrund flera gånger förklarats. Bilden är tagen när jag (Oscar) var 17 år som ett idiotiskt och extremt smaklöst skämt. Historielöst och urbotat korkat. Ännu mer idiotisk var jag på den tiden eftersom jag i den vevan även gick med i SDU. Jag var helt enkelt, enligt alla kriterier, rasist. Hur Hans Erling Jensen får detta till att IRM är en nazistisk blogg går oss dock över huvudet. Vad vi ska göra av Jensens svar i övrigt vet vi inte heller:

Skärmavbild 2015-01-14 kl. 00.39.31


Stötta vår verksamhet
  • 553
    Delningar