Dumheter

Nytt bottennapp av Avpixlat – hänger ut och hånar muslimsk kvinna

Sverigedemokraternas favoritblogg, Avpixlat, är förutom förmågan att undslippa allt ansvar, även kända för deras ruttna människosyn. IRM har tidigare skrivit bland annat om hur bloggen för alla nättroll, menar att upploppen i orterna beror på muslimers ”extrema” barnafödande , men nu har vi kommit över ett inlägg som visar vad som egentligen retar gallfeber på dem – hur somalier pratar i telefon.

svds

Inlägget med rubriken ”muslimsk handsfree” har bland annat en bild på en kvinna som bär slöja och har lagt mobilen under den. Normalt funtade människor tänker  ”Aha” och sedan går de vidare med sina liv. Men inte folket på Avpixlat, där är man istället förbannad över att man själv inte fått den möjligheten.

”Medan vi svenskar måste punga ut med tillbehörskostnaden för en handsfree till mobilen har muslimerna – i varje fall kvinnorna – detta inbyggt i den föreskrivna klädedräkten.”

Inlägg som dessa brukar oftast trigga igång hatkommentarer. Moderatorn vars jobb är att rensa bland kommentarerna har inte riktigt förstått vad hens uppgift går ut på och dras med i stundens hetta.

sdgwgew

Ett litet råd i all välmening, Avpixlat, då ert kommentarsfält fungerar lite som pubertala kaniner på speed , så skulle det faktiskt vara lite klokare att lägga mer tid på att rensa och mindre tid på att kommentera själva. Och då kanske, bara kanske, slipper ni ha med er Mats på fler debatter då han får ursäkta all idioti som får flöda fritt på sidan.

Skribenten avslutar historiens dummaste inlägg med:

”Pilutta oss islamofober som fått för oss att islam är en primitiv, bakåtsträvande, antidemokratisk, totalitär, kvinnoförtryckande, homofob, våldsuppviglande och antisemitisk religionsideologi som är inkompatibel med det moderna, sekulära, jämställda och demokratiska svenska samhället. Detta är förstås det ultimata beviset för hur fel vi haft.”

Really? Pratar vi fortfarande om hur en kvinna valt att prata i telefon?

Man lämnas nästan med känslan av att det kanske är nödvändigt att starta en insamling till Avpixlat och sponsra dom med några gratis handsfree. Då kanske människor får prata hur dom vill i telefon utan att behöva bli uthängd på någon rasistisk blogg.

 

 


Stötta vår verksamhet