Dumheter

Pedofil bakom rasistblogg hotar journalist – SD fortsätter att använda bloggen som källa

Att den 48-årige huvudmannen bakom den främlingsfientliga hatsajten Exponerat.info är en dömd pedofil är sedan länge känt. Så här lät det från hemsidan då:

Vi försvarar absolut inte det pedofilen gjort, och Exponerat tar tydligt och bestämt avstånd och fördömer från detta oacceptabla vedervärdiga brott och vederbörande är sedan han självmant hoppade av givetvis inte välkommen tillbaka på något vis.

Vad som tills nu hållits under bordet är att mannen trots allt fortfarande har starka kopplingar till hemsidan. Den grävande hemsidan Research.nu avslöjade i söndags hur Exponerat använder sig av mannens plusgirokonto när de vädjar om pengar. Så mycket var det avståndstagandet värt.

När journalisten från Research.nu hör av sig till 48-åringen känner han även att det är fullt motiverat att fläkta med testosteronlökarna.

Skulle jag träffa dig på stan, jag vet ju hur du ser ut, jag skulle lappa till dig direkt. Du skulle inte kunna ställa dig upp direkt, så mycket kan jag säga.

Nåja. Spännande är att Sverigedemokraterna i Upplands Väsby fortfarande använder sig av Exponerat på sin hemsida. Det är i och för sig inte så makalöst märkvärdigt att ett rasistiskt parti använder sig av en rasistisk blogg. Lika barn leka bäst etc.
Här är för övrigt några axplock från hur Sverigedemokraterna tidigare använt sig av Exponerat, men det slutar inte där:

Stötta vår verksamhet
  • 24
    Delningar