Dumheter

Ingrid Carlqvist försvarar idén om att turkar begår folkmord på tyskar

I vår granskning av den rasistiska tidningen Dispatch international – som SD delade ut till alla sina medlemmar – kom vi över en artikel där man hävdade att turkar begår folkmord på tyskar i ett evolutionärt syfte:

Enligt Akif Pirinçci har ingen – inte ens en miljardär med Ryan Goslings utseende – så stort självförtroende som en turk eller en arab. Med andra ord finns det ingen ekonomisk eller sociologisk förklaring för det slags turkisk-arabiska blodtörst som nu manifesterar sig över hela Tyskland.

[…]

Däremot är det evolutionärt förnuftigt att muslimer, som begår de flesta våldtäkterna i Europa, inte dödar kvinnor. Evolutionen kräver att kvinnor hålls vid liv – oavsett om de används för att producera avkomma eller inte.

Vi uppmärksammade texten i ett tidigare inlägg på IRM, men blev även nyfikna på hur Dispatchs chefredaktör, Ingrid Carlqvist, såg på denna rasistiska artikel. Till att börja med ville inte Carlqvist ta ansvar för artikeln – som publicerats i hennes tidning – och menade istället att författaren till texten skulle hållas ansvarig:

gwergwegrwerywSom ni ser var vi tvungna att förklara för Carlqvist att hon som chefredaktör är ansvarig för de texter som Dispatch publicerar. Framförallt om man skriver en hyllande text och kallar teorin om turkars påstådda folkmord på tyskar för ”brutalt ärligt”.

Men efter en stunds tjat får vi tillslut Carlqvist att ge sin syn på artikeln:

xcbkjxhcb

Kan vi inte nu en gång för alla konstatera att Dispatch International inte är någonting annat än en högerextrem propagandaskrift?


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar