Dumheter

Kent Ekeroth bjuder på ny ”fakta” om invandringen

Vi är där igen. Kent Ekeroths blogg. Vi dras dit som humlan till nektar. Där står han och ler (motvilligt?) framför ett solrosfält (växten kommer ursprungligen från Mexico). Han lovar: “stoppa islamiseringen” och “hårdare tag mot kriminella”. Den 30:e september länkar han som så många gånger förr till sitt kära “initiativ och projekt” Avpixlat. Följande text står att läsa:

Norrmän kan vara minoritet i Norge år 2100

Demografiska prognoser i Norge visar att norrmän kan vara en minoritetsgrupp i landet vid ingången till nästa sekelskifte. Befolkningsökningen ser ut att bli snabb och starkt invandringsdriven. Det här skriver Asle Rein Henriksen i en debattartikel i norska Aftenposten och siar om vad det kan få för konsekvenser.

Kent Ekeroth ger ännu en gång prov på sina faktaspäckade, okrossbara argument. Såhär ser pärlbandet av kalla fakta ut denna gång:

A) En länk till en rasistisk blogg som Ekeroth enligt egen utsago initierat.

B) På den bloggen kan man läsa ett referat av en debattartikel som är publicerad i norska Aftonposten.

C) …Som i sin tur bygger på hur en specifik debattör “siar” utifrån en tabell som presenterar tre skilda möjliga utvecklingar av norsk demografi mellan 2012-2100.

D) Något man i sin tur kan ha en hyfsat sannolik uppfattning om, men faktiskt aldrig veta.

Dessutom, resonemanget bygger i grunden på att man aldrig slutar vara invandrare. Inte ens om man föds och stannar i samma land i hela sitt liv. Det är tydligen någonting man har i blodet. Något biologiskt. Rasbiologiskt typ.


Stötta vår verksamhet