Dumheter

Lokal SD-topp oroar sig för att julen ska försvinna om muslimer föder för mycket barn

Här i veckan kunde vi avslöja att SD Båstad hakade på Kent Ekeroth och publicerade en rasistisk youtubefilm på sin officiella hemsida, filmen går i runda slag ut på att muslimerna kommer ta över världen genom att föda 40 miljarder barn. HD.se såg vår nyhet och ringde det lokala toppnamnet, Mattias Philipsson för en kommentar:

Vad tänker du kring publiceringen av filmen?

– Det är väl sånt jag ska ta med moderpartiet också.

Vad tycker du om filmen?

– Givetvis är den vinklad, men det här med demografin är ett problem för många länder. Vår ekonomi bygger på att vi måste bli fler och fler hela tiden, annars kollapsar vi. Det är ingen politisk grej, det har ju med det ekonomiska systemet att göra, vilket enligt mig är ett problem eftersom jorden inte orkar med. Vi har stor svält i världen och det blir konflikter när människorna blir för många.

Det är inte de begränsade resurserna filmen handlar om utan om det islamska hotet mot den europeiska kulturen. Vad tänker du kring det?

– Du vet var vårt parti står i frågan, vi är inte ensamma om att tycka så. Om siffrorna som läggs fram i filmen stämmer, och det får man utgå ifrån, då har vi ett problem.

Vad är problemet?

– Det är vår kultur. Ska vi fira jul i framtiden, det är frågan. På många håll i Mellanöstern och i Afrika blir de kristna mer eller mindre fördrivna. Det är bara att välja.

wait-what-gifVadå utgå ifrån att det är sant!?!?!?! I filmen anges den galna diktatorn Muhammad Khadaffi som en sanningssägare! Och vadå fira jul i framtiden!?!?

tumblr_lt29mxtO291r3v6f2o1_500

Men för att än en gång vara övertydliga:

Det brittiska public service-bolaget BBC undersökte 2009 om siffrorna som presenteras i filmen stämmer. De kom fram till att de på punkt efter punkt saknar grund eller är förvrängda.

I filmen påstås till exempel att en typisk fransk familj föder 1,8 barn, medan franska muslimska familjer föder 8,1 barn. I filmen ges ingen källhänvisning och enligt BBC för franska myndigheter ingen statistik över religionstillhörighet. I Algeriet och Marocko, de två länder varifrån Frankrike tar emot flest muslimska immigranter, föder familjerna 2,38 barn enligt FN-siffror.

Inlägget och filmen har i skrivande stund inte tagits bort från hemsidan(får ni upp vit skärm med rubrik är det pga av dåligt byggd hemsida, inte att filmen är borttagen)…

 


Stötta vår verksamhet