I helgen har det hänt mycket i SD-sfären. Bland annat har nazistiska svenskarnas parti (SVP) skickat ut ett rekryteringsmail till alla Sverigedemokrater. Mailet kommer till följd av Åkessons nya ”nolltolerans” och ”utrensning” av rasister.

Som nationalister blev vi därför mycket upprörda över Jimmie Åkessons senaste utspel då han, trängd av pk-etablissemanget, kastar sina gräsrötter åt vargarna. Precis som KPML(r) hade sina ”utrensningar” skall nu Sverigedemokraterna göra sig av med dem som inte blint sluter upp. Särskilt osmakligt blir det, när Åkesson använder sig av de svenskfientligas etiketter; ”extremister”, ”rasister” och ”rättshaverister”. ”Extremist” är enligt SD-ledningen tydligen den som vill en verklig förändring av Sverige. ”Rasist” är tydligen den som inte accepterar idén om att det inte finns några svenskar och galenskaperna om så kallad ”öppen svenskhet”. ”Rättshaverist” är tydligen den som ifrågasätter toppstyrning och hur saker sköts av SD-ledningen eller är orolig för hur rättssäkerheten försämras och övervakningssamhället befästs.

Med tanke på att flera Sverigedemokrater redan lämnat SD för nazistiska SVP känns det inte helt omöjligt att fler sverigedemokrater slår sig in på den nazistiska spelplanen.