Dumheter

Rapport från Avpixlat – upprörda över att ensamkommande får vård efter att inhalerat rök

Rapport från Avpixlat är IRM:s nya segment för en bättre bevakning av den rasistiska bloggen Avpixlat. Här kommer vi att publicera kortnyheter där vi visar på Avpixlats rasistiska, homofobiska eller bara dumma uttalanden.

Avpixlat sura över att ensamkommande får vård efter att inandas brandrök

På ett hem för ensamkommande i Norrbotten har en av de boende av oklar anledning fått fyr på sin säng. I originalartikeln uppges inte varför eller exakt hur han tänt eld på sin säng, men personen misstänks nu för mordbrand. Avpixlat väljer dock att föregå utredning i vanlig ordning och berätta hur det egentligen ligger till:

Ofta ökar paradoxalt nog den här sortens kriminella och allmänfarliga beteende tvärtom utsikterna att få asyl eftersom det anförs som bevis för hur traaumatiserat “barnet” är av sin upplevelser som flykting. Det troligaste utfallet av det inträffade är således att polisutredningen läggs ned, att “barnet” läggs in för vård på en barnpsykiatrisk avdelning (BUP) och att en läkare med de “rätta” asylpolitiska åsikterna sedan skriver ett känslosamt intyg om att “pojken” mår så dåligt att han under inga omständigheter kan meddelas avslag på asylansökan, oavsett han har några giltiga asylskäl eller inte.

Avpixlat passar även på att beklaga sig över att personen fått vård för sina rökskador:

Mordbrännaren fick under eldandet in rök i lungorna och fördes på skattebetalarnas bekostnad med ambulans till sjukhus.

Reaktionerna från den rasistiska pöbeln runt om på nätet var allt annat än sansad:

969829_570322809675919_1230971958_n

Muslimer bygger 6800 kvm moské – i smyg

Med rubriken ”Första riktiga moskén smygs in i Danmark” basunerar Avpixlat ut att Danmark fallit i kriget med islam. Kan ni se det framför er? Onda muslimer som i skydd av mörkret rullar in en 6800 kvm stor moské på en skottkärra. Nej självklart är moskén inte uppförd i smyg. I Danmark så som i Sverige krävs det bygglov med mera, men Avpixlat vill ju ge sken av att allt sker i smyg och att vi vanligt dödliga människor blir förda bakom ljuset:

Danmark har inte som i Sverige haft några riktiga moskéer utan landets muslimer har varit hänvisade till olika källarlokaler eller gamla fabriker. Nu blir det ändring på det då de danska muslimerna är i färd med att bygga en 6800 kvm stor moské med tillhörande minaret. Danmark blir därmed det sista europeiska land som symboliskt faller i kampen mot den islamska invasionen.

Antalet anmälningar om våldtäkt av barn ökar – Avpixlat vet vilka som ligger bakom ökningen

Sverigesradio rapporterar att det skett en ökning av antalet anmälningar om våldtäkt av barn och självklart har Avpixlat svaret på vems fel det är:

Avpixlat har inte hunnit detaljgranska Brå:s uppgifter och det är oklart hur stor andel av barnvåldtäkterna som är överfallsvåldtäkter med för offret inte närmare bekant gärningsman, hur många som är incestuösa övergrepp osv. Det är också oklart hur fördelningen ser ut mellan svenska gärningsmän och gärningsmän med olika utländsk bakgrund. Ökningen av våldtäkter mot minderåriga tyder dock på att det i Sverige idag jämfört med tidigare finns fler personer med uppfattningen att flickor yngre än 15 år är sexuellt vuxna. Grupper där ett sådant synsätt är vanligt förekommande har under senare år också ökat kraftigt i Sverige, vilket kan utgöra en delförklaring till de stigande siffrorna.

För att sammanfatta. Avpixlat har inte ”detaljgranskat”(förmodligen endast läst SR-artikeln), men kan ändå peka ut att det förmodligen är invandrarnas fel…

 


Stötta vår verksamhet