Dumheter

Richard Jomshof sprider propaganda – det pågår ett folkmord på vita

Att Ingrid Carlqvist spridit grovt rasistiskt material är ingen nyhet för de flesta och således blir vi heller inte förvånade när hon nu börjat twittra om ”anti-vita argument” och folkmord på det vita folket. Vi blir däremot förvånade att riksdagsledamoten Richard Jomshof väljer att sprida propagandan vidare:

jhfwekhwkjeghFilmen som Carlqvist och Jomshof sprider är producerad av samling nazistiska/nationalistiska nätaktivister från USA som kallar sig White Rabbit:

De kallar det för ”mantrat”, en debattmetod utvecklad av amerikanska nationella nätaktivister för att bryta ner antirasistisk retorik i diskussioner. Syftet är att sprida ett budskap om att det pågår ett medvetet folkmord på ”vita” folkslag. Det så kallade folkmordet är en konsekvens av påtvingad massinvandring, en företeelse som endast förekommer mot ”vita” länder. Men det folkmordet döljs medvetet av antirasistiska ”kulturmarxister”.

[…]

Samma grupp, som kallar sig för White Rabbit, har även gjort en tecknad film direkt riktad till barn. Filmen heter ”How whites took over America” och skildrar hur vita människor mördar indianer som protesterar mot vit invandring. De vita karaktärerna talar om mångfald, antirasism framställs som något ondskefullt och pedagogiskt arbetas budskapet om att ”invandring är folkmord” in.

I slutet av filmen – som Jomshof delar – skriver man klart och tydligt att det pågår ett folkmord på vita och att antirasist endast är ett kodord för ”antivit”:

fwqeghkqjwgh afhlegh

 

Vi hade mer än gärna ställt frågor till Jomshof huruvida han ställer sig bakom idén om det påstådda folkmordet på vita, men som ni kanske förstår är man inte intresserad av att tala med oss på SD:s kansli. Däremot skulle det inte göra oss något om en flitig journalist tog sig tiden att ställa följande frågor till Jomshof:

  • Ställer du dig bakom teorin om att det pågår ett folkmord på vita?
  • Om Sverigedemokraterna får makt, kommer man då rikta särskilda insatser för att stoppa tidigare nämnda folkmord?
  • Tror du att antirasist bara är ett kodord för antivita?
  • Är det lämpligt som riksdagsledamot att sprida nazistisk propaganda?
  • Om det här hade handlat om en lokal företrädare, hur lång tid tror du att det skulle ta innan hen blev utsparkad?

***UPPDATERING*** 

Ännu inget svar från Jomshof själv, men han tycks instämma i Carlqvists svar:

untitled

 


Stötta vår verksamhet
  • 49
    Delningar