Dumheter

Riksdagsman surnar till på IRM – oklart varför

Riksdagsmannen Thoral Alfsson har skrivit ett upprört inlägg om IRM, problemet är bara att Alfsson inte förklarar varför han är upprörd. Det var efter att vi uppmärksammat hur Alfsson önskar att islam ska hållas utanför Sveriges gränser som han bestämde sig för att skriva följande:

VÄNSTERBLOGGAR GÖR DET IGEN

På bloggen Interasistmen agriper man mig med jämna mellanrum. Nu uppmärksammar man ettblogginlägg som jag skrev den 1 april, dock ej ett aprilskämt. Att de som driver bloggen är närstående personer till Expo förvånar nog ingen. Den naiva syn de har på islam är minst sagt skrämmande.

Inga spetsiga och brännheta kommentarer om att ”Ni är förblindade av PK:ismen”? Inga ”varför granskar ni inga andra partier, buhu”-kommentarer? Inga anklagelser om att vi är kulturmarxister som försöker ta över världen? Vad hände egentligen? Vi hade ju allra minst räknat med ännu en teori om var vår server är placerad (Nej, den finns inte i Nordkorea) eller vem som sponsrar oss (Ingen sponsrar oss, allra minst en saudisk prins), två saker som en annan Sverigedemokratisk företrädare lagt ner tankeverksamhet på.

Vi förstår inte riktigt Alfssons inlägg, men kanske gör han ett förtydligande efter det här? (Jätteroligt att du läser vår sajt förresten!)
Tyvärr tog heller inte Alfsson tillfälle i akt att svara på frågorna från det förra inlägget och därför passar vi på att ställa dem igen:

Än en gång måste vi fråga Alfsson vad han egentligen menar med att hålla islam utanför Sveriges gränser? Ska vi införa religionskontroll vid gränserna? Ska vi avskaffa religionsfriheten? Står hela SD för Alfsson uttalande?

 

Vi väntar ivrigt på svar!


Stötta vår verksamhet