Dumheter

SD Forshaga tror att flyktingar får bo på Stockholms slott

Sverigedemokraterna Forshaga 1
Written by Henrik Johansson

När man trodde att bristen på källkritik hos Sverigedemokraterna inte kunde bli sämre så kom Sverigedemokraterna i Forshaga och drog till med ett nytt lågvattenmärke. SD Forshaga tror nämligen på satirsidan Storkensnyheter när de påstår att, och vi citerar ordagrant från rubriken, ”Bussflyktingarna har nu flyttats till Stockholms slott i väntan på bättre boende”:

Sverigedemokraterna ForshagaMen läser man vidare på SD Forshagas officiella FB-sida så förstår man snart att hets mot flyktingar och tiggare går före källkritiken. Bland annat kan man hitta följanden inlägg:

Sverigedemokraterna Forshaga 1

Följer man länken som SD Forshaga sprider kan man läsa följande:

Ska man göra med oss som med indianerna? Skall svenskfödda få ett reservat att leva i, utan möjlighet till liv? Ska vi snällt se på när vårt vackra och kärleksfulla land blir förvandlat till ett muslimskt helvete, med kvinnoförakt och våldsinslag, där de som känner kristen tro skall fasa över sina liv. Leva i rädslan för att bli avrättade av någon på grund av det vi tror på?

Vi har tappat räkningen på alla gånger vi stött på liknande vulgärpropaganda mot flyktingar och tiggare på SD:s officiella hemsidor och FB-sidor. Vi kan däremot konstatera att det är sånt här hets mot minoriteter som leder till moskébränder, attacker på tiggare och splittring av landet.

Så om SD bara kunde sluta vara sådana rasister så vore det toppen….

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2.9K
    Delningar