Dumheter

SD Habo – På order av landsförrädaren Reinfeldt så tvingas vi ta emot sk. ensamma ”barn”

Johan Airaksinen facebook
Written by Henrik Johansson

Under gårdagen publicerades en artikel på SD Habos officiella hemsida där Fredrik Reinfeldt beskrivs som en landsförrädare och där det skrevs att SD är folkets enda räddning från det mångkulturella samhället: OBS! SD Habo har nu försökt ändra texten i smyg, men vi har originalet sparat! 

På order av landsförrädaren och till lika stadsministern Reinfeldt så tvingas nu kommunerna till att ta emot sk. ensamkommande ”barn” detta gäller även vår kommun. Så hur tänker våra kommunala folkvalda finansiera detta, jag har hört lite olika förslag som nämnts av de som styr kommunen de är som följer:

 

Stänga en avdelning i äldreomsorgen

 

Minska personaltätheten inom just äldreomsorgen

 

Säga upp biståndshandläggare på hemtjänsten

 

Återigen ska gamla och sjuka få ta smällen för den ansvarslösa invandringen, när skall detta vansinne stoppas?

 

Illusionen om det mångkultutrella samhället har sedan länge bleknat, kvar står ett land vars ekonomi förfallit, ett folkhem som plundrats och en välfärd som endast lever kvar i minnet. Så jag vill uppmana alla Habobor som anser att detta är något vi måste se till få ordning på, rösta SD i kommunalvalet den 14e September, det är bara vi som vill återställa ordningen. De övriga partierna vill bara fortsätta att försämra ett redan dåligt läge.

Inlägget är skrivet av en Johan Airaksinen som titulerar sig som samordnare i SD Habo. Airaksinen har varit intressant för oss en längre period då han publicerat bilder på sin FB med vitmaktbandet Dirlewanger:

erwerwerg

Och lite rasistisk humor:

ewtwerytrrt

Men då vi inte kan finna några kontaktuppgifter till Airaksinen får vi nöja oss med att prata med Morgan Malmborg, gruppledare i SD Habo. Samtalet blir kortfattat då Malmborg snart blir irriterade över våra frågor:

Står hela SD Habo bakom att man kallar Fredrik Reinfeldt för landsförrädare?

– Det beror ju på vad man menar med landsförrädare, menar man att han säljer ut Sverige till främmande intressen så är ju alla partier, förutom SD, landsförrädare.

Vi har hittat en bild på Airaksinen med det nazistiska/vitmaktbandet Dirlewanger, hur ser du på det? 

– Jag vet inget om det, bilden kan vara tagen för tio år sedan. Men nu vill jag inte prata med kommunister något mer.

Varför säger du att jag är kommunist? 

– Ja du pratar som en kommunist.

Bara för att jag frågar om varför er samordnare publicerar bilder på nazistiska band? 

– Det är bara kommunister, AFA-troll och Folkpartister som pratar som dig, men nu ska jag sova hej.


Här är lite extramaterial från Johan Airaksinens Facebook: attackerande skinheads beväpnade med påkar och en bild av Airaksinen själv iklädd en tröja med motivet ”all cops are bastards” under en Totenkopf-symbol. Totenkopf är mest känd som symbolen för Nazi-Tysklands Waffen-SS.

Skärmavbild 2014-03-31 kl. 22.22.16 Skärmavbild 2014-03-31 kl. 22.21.48

 


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela