Sverigedemokraten Oleg Datsishin har i dagarna inlett en vendetta mot oss på inte rasist, men på SD-Halmstads hemsida. Grunden till Datsishins vendetta är vårt avslöjande om att han vid flertalet tillfällen publicerat nedvärderande kommentarer om ensamkommande flyktingbarn och ungdomar. Han påstår bland annat att Inte rasist, men är finansierat av IF Metall. Tyvärr har vi ingen finansiering över huvudtaget, men känner IF Metall eller annan demokratisk organisation för att finansiera oss så är de välkomna att slänga in lite pengar på våra konton.

Här är det värt att påpeka att Datsishin visar en viss ångest när han konfronteras av sin lokaltidning. Även SD:s pressekreterare Martin Kinunnen tar avstånd från Datsishins uttalande. Så varför han blir arg efter att medgett att det kanske inte var så lämpligt är svårt att förstå.

Extra upprörd tycks Datsishin bli när vi publicerar artikeln ”Är du feminist får du skylla dig själv om du blir hotad”. I inlägget påpekar vi att det är svårt att tolka Datsishins inlägg som annat än att feminister som blir hotade får skylla sig själva. Det gillar inte Datsishin och skriver därför ett förklarande inlägg på SD-Halmstads hemsida:

Min kommentar under en debattartikel i Aftonbladet gillade de bäst. Artikel har skrivits ab en ökänd feminist My Vingren. Ni kommer ihåg, hon som inte kunde hitta något bättre för sig än smygfotografera skrevande män på tunnelbana och lägga bilderna på en blogg. Allt detta för att bevisa att dessa män ”tar för mycket plats”. Det går knappast att hitta på något mer korkad  enligt de flesta som hört talas om detta. I artikeln gnäller hon över de hot och allmänt hat som hon utsatts på grund av hennes ”feminismaktiviteter” på internet. Följande har jag skrivit:

 

Hota någon är aldrig rätt. Men det snyftas inte lika mycket när vänsterextremister hotar och slås med högerextremister och tvärtom. Står man på extrema positioner, och genusfeminismen hör dit oxå, då finns det risk att man retar upp några som inte håller med och har kort stubin. Det är typ som om man skulle springa med Hammarby flagga in i grupp AIK fans och sen klaga att man blivit ”hotad”…” Oleg Datsishin.

 

Detta inlägg har sajtens ”tankeläsare” Anny Berglin lyckats, eller snarare misslyckats, översätta till följande: Är du feminist får du skylla dig själv om du blir hotad.

Du får ursäkta oss Oleg, men din poäng att feminister inte får skylla sig själva går inte riktigt hem. Vi har därför fetmarkerat några ord och meningar för att hinta dig om vad som får oss att tvivla på din förklaring.

Hoppas att det kan vara till hjälp och vi ser fram emot att läsa ditt nästa inlägg om oss på SD:s hemsida.

Mvh Redaktionen