Dumheter

SD Mölndal avslöjar – IRM styrs av Mona Sahlin och Fredrik Reifeldt

Written by Henrik Johansson

Den senaste veckan har SD Mölndal varit på tapeten efter många spektakulära utspel och påhopp. Allt började med att vi uppmärksammade deras ordförande Peter Bjellheim som publicerat en grovt homofobisk text där han försökte koppla RFSL och homosexualitet till självmordsstatistik. Spektaklet fortsatte med att man hängde ut en lokal S-politiker som nazist, något som först förnekades av Bjellheim å de starkaste, men som bara några timmar senare erkändes på hemsidan. När vi väl var igång med SD Mölndal och Bjellheim så passade vi även på att granska hans FB-sida och inte helt otippat var den sprängfylld av homofobi.

Allt hade kunnat slutat där, men SD Mölndal verkar vara stridslystna och publicerar därför en av de mest röriga och roliga texter som någonsin publicerats på en officiell SD-hemsida. Ja, borträknat den gången när man publicerade en satirbild på sin egen retorik utan att förstå det.

Låt oss ta er igenom texten steg för steg, men håll i hatten hårt, för här blir det rörigt.

Det hela börjar med att SD än en gång försvarar sitt beteende, detta trots att de senare i texten kommer att kalla beteendet för ovärdigt. Man menar också att det var en liknelse med nazister:

Bilden skulle inte bara antyda partiets likhet i färg o form med åsiktsförtryckare genom historien

Men i nästa stycke skriver man så här:

Jag var inte sen med att poängtera det faktum att endast socialdemokraternas färger och partisymbol använts och om de kände sig träffade så berodde det snarare på att de kände sig skyldiga

VA!?!? Men du skrev ju nyss, va!?!?!? Ajja låt oss fortsätta. Det är nu det blir riktigt rörigt:

Trots en uppföljande artikel så var ”Inte rasist men” tvungen att kalla in hjälp i form av tyngre artilleri, nämligen sajten Nyheter 24. Plötsligt var nu denna bild huvudnyhet på deras sida.

Varför?  

För att förstå varför måste man veta vad ”inte rasist men är” och hur anti SD media fungerar.  Expo är en organisation som sägs arbeta för att motverka högerextremism. Men egentligen handlar det om att motverka SD.  Man anordnar skolningsläger och kurser för journalister i hur man behandlar SD i media för att motverka dom. Expo håller kurser i facklig regi för att åsiktskorrigera medlemmar med avvikande åsikter.

Det här tugget har vi ju hört enda sedan SD stod i bombarjackor och heilade men vägrade förstå hur de kunde kallas för rasister. Men SD Mölndal vill vara extra tydliga och har därför ritat upp en skiss hur IRM styrs:

safunkardet

Ja, nä alltså vi är ju avslöjade. Det är klart att självaste statsminister Fredrik Reinfeldt är inblandad i vår verksamhet. Vi försökte vårt bästa, men till slut satte SD Mölndal dit oss. Nedrans SD Mölndal. Det där med att vi finansieras av en saudisk prins som er partikamrat påstod var bara en väl genomtänkt dimridå från vår sida…

Expo försöker ge sken av att vara en ideell organisation men tar  emot stora summor från politiska förbund med kopplingar till socialdemokraterna. Kerstin Brunnberg som sitter i Expos styrelse har i egenskap av styrelseordförande i Statens kulturråd beviljat hundratusentals kronor i skattepengar till Expo (ett nyhets scoop bara där). Så det är faktiskt inte helt fel att påstå att Expo är en delvis statlig registreringsenhet för avvikande åsikter.

Till Expo kan man säga att det finns tillhörande enheter som antingen samarbetar med, eller direkt lyder under Expo. Dessa enheter har olika uppgifter och tar hand om Expos mer ljusskygga verksamheter. Researchgruppen som bl.a ägnar sig åt dataspioneri på medborgare med avvikande åsikter, en verksamhet som Expo officiellt inte hade kunnat ägna sig åt. Sedan har vi ”inte rasist men / IRM” som är mer en ren propagandasida.

En liknande text som denna publiceras även av den våldsbejakande nazistiska terroristorganisationen Svenska motståndsrörelsen(SMR). SMR har i princip samma resonemang som SD, de publicerat till och med en liknande bild:

Expos verksamhet har starkt underminerat den åsikts- och yttrandefrihet som svenska medborgare har grundlagsskyddad rätt till.

Underrättelsetjänsten har under de senaste åren främst gjort sig känd för följande:

  • Förföljelser av politiskt oliktänkande i syfte att få de avskedade från arbetsplatser eller förtroendeuppdrag, något som Expo ofta lyckas med.
  • Föredrag som svartmålar svenskvänliga politiska rörelser inför skolelever, det vill säga politisk manipulation av ideologiskt formbara ungdomar.
  • Systematiska trakasserier av alternativmedias annonsörer, i syfte att beröva alternativmedia ekonomiska intäkter.
  • Utbildning av 7-klöverpolitiker i hur de bäst motverkar svenskvänliga åsikter.
  • Att agera ”expert-kommentatorer” åt gammelmedia, en roll som de utnyttjar för att svartmåla svenskvänliga rörelser.

natverk_expo

SD Mölndal fortsätter texten med att hävda att allt varit en medveten strategi:

Varför körde jag vidare med det? 

Hade jag bara omgående tagit ner bilden hade hela historien fått ett snabbt och ouppmärksammat slut. Men jag valde att köra vidare, fullt medveten om vad som skulle hända. Varför? Sverigedemokraterna i Mölndal kämpar mot svåra odds. Lyckas vi skrapa ihop till en annons i MP så svarar socialdemokraterna med en hel extra bilaga. Trots att Sverigedemokraterna i Mölndal är starka så har vi få besökare på våran hemsida. Jag räknade kallt med att vi hade rätt i sakfråga och publiciteten skulle bara gynna oss.

Än en gång, VARFÖR I HELA FRIDEN BER DU DÅ OM URSÄKT OCH KALLAR DET OVÄRDIGT!?!?!?!?!?!
När Henrik på IRM hade nappat som en hungrig torsk och cirkusen var i full gång så fick jag meddelande från SD riks att det fanns en tydlig kommunikationsplan som förbjöd medlemmar att göra bilder på politiska motståndare. En ganska bra regel faktiskt. Så det var  bara för mig att avbryta och be om ursäkt. I efterhand kan jag även erkänna att tilltaget var aningen omoget. Vi Sverigedemokrater är bättre än så.
NEJ NEJ NEJ! Ni är uppenbarligen inte bättre än så! Läs det inlägg du just skrivit en gång till om du inte tror oss.
Då IRM är ganska förutsägbara så kan man räkna med nån artikel i stil med. ”Skandaler SDs nya marknadsföringsknep” eller liknande. Den artikeln kommer att delas av SD hatare men nå även vanliga människor. De kommer att läsa artikeln och göra sina egna bedömningar.
Damn right att vi kommer skriva om det! Än en gång, har du ens läst vad du själv skrivit för osammanhängande galenskap???

En röst på Sverigedemokraterna handlar inte bara om att föra in sunt förnuft i svensk politik, utan det är också en röst för värnandet av demokratin och yttrandefrihet.

/Tobias Hellström Sverigedemokraterna i Mölndal

disgusted_gif

En läsare var vänlig nog att förklara hur det egentligen låg till med hjälp av en liten bild:
rDiQRQe

Stötta vår verksamhet
  • 415
    Delningar