Dumheter

SDU-ordförande – feminism toppar min hatlista

Caesar Heder är distriktsordförande för SDU Södermanland. Han har också ett twitterkonto, och ni har säkert lärt er vid det här laget att kombinationen SD/SDU och sociala medier inte alltid (faktiskt väldigt sällan) är bra. I en tweet förundras han över att någon kan tänka två tankar samtidigt, något som onekligen verkar vara en svårighet inom vissa riksdagspartier:

heder2

Jadu Heder, det kanske är så att många feminister helt enkelt insett att islam är en väldigt bred religion. Att alla muslimer, trots vad vissa tycks tro, inte tycker och beter sig exakt likadant. Vi är också helt övertygade om att det finns feminister som ogillar islam, för inte heller feminism är särskilt homogent. Men det här andra då, det att feminister inte skulle gilla SD? Hmm, ja vad kan det bero på? Faktiskt är det så att Heder besvarar det ganska bra själv.

heder1

Ett tips i all välmening: Vill man att feminister ska tycka att ens parti är kvinnovänligt så bör man kanske inte uttrycka sig så. Men det är förstås ett fritt land…


Stötta vår verksamhet