Dumheter

SD-politiker rasar över gaygala – Måste allt HBTQ vara vulgärt, provocerande och smaklöst

Written by Henrik Johansson

SD-politikern Tommy Hansson, som många gånger förr vräkt ut sitt avsky mot HBTQ-världen, rasar nu över att HBTQ-folk är vulgära, provocerande och smaklösa. Det är bilder från QX gaygala som får Hansson att rasa på ett helt underbart sätt:

Måste allt HBTQ vara vulgärt, glammigt, provocerande och smaklöst?

untitled

Förlåt en yngling – men varför måste det slås rekord i smaklöshet vid praktiskt taget alla HBTQ-jippon?

Som nu senast vid XQ Gaygalan på ärevördiga Cirkus i Stockholm. Således viker Expressen den 4 februari ut förra Allsång på Skansen-ledaren Måns Zelmerlöw, nu konferencier vid nämnda gala, dels på förstasidan, dels över mittuppslaget när Zelmerlöw, ivrigt grimaserande, svingar sin nakna lekamen i en kätting som är fastgjord i en stor kula. Att numret i fråga tydligen har utrikisk förebild gör knappast det hela mer aptitligt.

Nu kanske ni tänker: ”Men hur kan de skriva att homofobi är underbart???”. Jo, för ibland är det bara så dumt och hycklande att man inte kan kalla det för annat än underbart. För vad är det då Hansson rasar över? Jo Måns Zelmerlöw som gör en parodi på Miley Cyrus video till låten wrecking ball, något som alla med minsta insikt i populärkultur kan se. Hansson fortsätter:

Hade detta nummer förekommit i annat sammanhang än vid en gaymanifestation hade det med stor sannolikhet i alla läger sågats som exempellöst smaklöst och vulgärt, vilket det tvivelsutan också är. Endast därför att det avlevereras vid en gala av detta speciella slag möts det nu dock av alla möjliga sorters ovationer.

”Hade numret förekommit i annat sammanhang” skriver Hansson. Hmmm, låt oss titta här, här, här, här, här och framförallt här där originalet framförs. Så nej herr Hansson. Numret har framförts och visats miljontals gånger innan du fick för dig att alla skulle gå bananer om det framfördes utanför HBTQ-världen. Men viktigast av allt, varför har inte du själv rasat över videon? Varför väntar du tills att det framförs på en gaygala innan du får ett frispel?

Hansson fortsätter också med att ge sitt stöd till de antigaylagar som Ryssland instiftat:

Zelmerlöw sägs i Expressens reportage ha inlett ”stenhårt med att kritisera Ryssland för hur de (sic) behandlar homosexuella”. Därefter kom ”nakenkuppen” som förväntas få Putin att darra i knävecken och med ett penndrag avskaffa alla olämpliga lagar. Det är bara det att det inte förekommer några monstruösa antigay-lagar i Ryssland.

Däremot har riksduman godkänt ett lagförslag om att förbjuda propaganda för homosexualitet bland barn och ungdomar, vilket inte alls är någon dum idé enligt denna bloggare. Unga sinnen skall inte behöva utsättas för ensidig propaganda för avantgardistiska livsstilar, som i värsta fall kan ge livslånga stigma. Hur vore det om Zelmerlöv och hans vänner tar reda på relevanta fakta innan de ägnar sig åt lustmord på allt vad god smak heter?

Låt oss titta på hur HBTQ-personer behandlas i Ryssland. VARNING för starka bilder:

Avslutningsvis skriver Hansson:

Jag är eljest tämligen säker på att homosexuella och andra medlemmar i HBTQ-samfälligheten skulle vinna ännu fler sympatier om deras företrädare slutade med sin konstifika tro att det är någon sorts naturlag, att allt som har med HBTQ måste vara maximalt vulgärt, glammigt och provocerande.

Vi är tämligen säkra på att SD skulle vinna ännu fler sympatier om deras företrädare slutade vara maximalt homofobiska, sexistiska och rasistiska…

 


Stötta vår verksamhet