Dumheter

SD-politiker sparkas från skola efter avslöjande om rasism

Kyrkopolitikern Mirjam Hedman(SD) som vi rapporterat om i flera inlägg har nu fått sin anställning avslutad rapporterar P4 Kalmar:

Montessoriskolan har avslutat samarbetet med den lärare som skulle ha börjat jobba i höst och som har spridigt stora mängder rasistisk propaganda på internet.

[…]

Ann-Sofie Stensdotter betonar att det inte handlar om vilka åsikter man har som medarbetare, utan om hur tydligt man för fram dem. I det här fallet skulle elever och föräldrar lätt kunnat uppfatta lärarens extremt negativa åsikter om människor med muslimsk bakgrund, och att det hon kallar illegala invandrare.

– Det är ju helt klart att människor måste få tänka och tycka vad de vill. Men i just det här fallet är den här personens åsikter helt öppna och väldigt tydliga, och det är väl det jag har reagerat kraftigast över.

Hedman skriver själv att det är en kränkning av henne och hennes engagemang att rädda landet skolor och vår kristna tro:

dsfhgfhfghjHedman tar dock inget ansvar för de rasistiska kommentarer som hon skrivit på Facebook och till IRM tackade hon för ”ytterligare PR”:

10596661_10152239764662477_1847821971_oHuruvida Hedman är lika tacksam idag är inte fastställt…

Mer om Hedman och hennes uttalanden:


Stötta vår verksamhet
  • 12
    Delningar