Dumheter

SD politiker: sluta kämpa mot rasism för det finns inte – hetsar själv mot romer

Gunnar Gadderyd facebook
Written by Oscar Schau

Gunnar Gadderyd, kommunfullmäktigeledamot för SD Nässjö, verkar frustrerad. Det är nämligen så att den antirasistiska sammanslutningen Tillsammans Nässjö engagerar sig mot rasism. Märkligt, enligt Gadderyd, då det enligt honom inte finns några rasistiska partier i Nässjö. Nej, istället borde Tillsammans Nässjö engagera sig i något vettigt istället, tycker han.

Skärmavbild 2014-11-03 kl. 21.27.10

Nu är det vår tur att klia oss i skallen. Är det inte så att Gunnar Gadderyd tidigare kallat ”zigenare” för ”totalt skrupellösa”? Är det inte han som skrivit att han vill utvisa hela invandrade familjer, oavsett svenskt medborgarskap eller ej, om en släkting begått ett brott? Jovisst är det så.

Skärmavbild-2014-06-30-kl.-20.28.13-610x109

Gadderyd har också nöjt sig med att kalla nazistiska Svenskarnas parti för bara ”icke-PK” (med andra ord faller partiet i samma kategori som Sverigedemokraterna själva, eller?).

Vi har tidigare samlat 36 skärmdumpar där Gadderyd hetsar och misstänkliggör grupper han inte anser passar in i Sverige. Med detta är en sak klar – Tillsammans Nässjö är helt rätt organisation på helt rätt ställe. För varenda kotte vet väl att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti.


Stötta vår verksamhet