Dumheter

SD Vellinge tror nio nya flyktingar innebär mord, våld och hot

På sin offentliga facebooksida har SD Vellinge hamnat i diskussion om huruvida kommunen ska ta emot nio flyktingar eller inte. SD:s argument lyder i princip att himlen i så fall lär falla ner, marken öppna sig och att alla världens fasor kommer att dundra ner på denna arma skånska ort. Partiet får dock ganska mycket smörj i kommentarsfältet:

Skärmavbild 2014-09-07 kl. 13.32.22Terrorkopplingar, hot mot konstnärer, mord, kaos och fasa! Nio flyktingar, som förresten inte alls säkert är muslimer, kommer islamisera sönder lilla Vellinge med sina 33 000 invånare. Snacka om att måla fan på väggen. Vi bottnar dock som vanligt i att detta handlar om att SD inte vill ha med flyende människor att göra.

Det verkar till och med så att oavsett om dessa nio personer uppfyller SD:s snäva krav för vem som är en ”riktig flykting” så är de inte välkomna ändå – de är fortfarande ett hot. I den andra delen av denna minidebatt får vi detta bekräftat då SD flummar iväg rejält på intoleranslinjen. De snackar om hur hemskt integration är och att Sverige ska sätta krav på folk som kommer hit. Men ingen får komma. SD vill nämligen att Vellinge bör ta emot NOLL flyktingar. Det spelar ingen roll hur fördjävligt du haft det. I SD:s Vellinge finns ingen plats.

Skärmavbild 2014-09-07 kl. 13.32.33

 


Stötta vår verksamhet