Dumheter

Björn Söder – Urinerar Aftonbladets medarbetare på barnens lekplats?

Written by Anny Berglin

Att de senaste dagarnas skriverier om Ekeroth och Avpixlat har påverkat Sverigedemokraterna börjar bli alltmer tydligt. De försöker visserligen upprätthålla någon typ av ”vi bryr oss inte så mycket och det här skadar inte SD och förresten gillar vi Avpixlat sådetså”-attityd. Men…det går inte särskilt bra. När inte Richard Jomshof jämför Aftonbladet med våldtäktsmän så flippar Björn Söder ur på Facebook:

söderJomenvisstserru. Det är fullkomligt rimligt att partisekreteraren för ett riksdagsparti anklagar medarbetarna på en av Sveriges största tidningar för att kissa på barnens lekplats. Fullkomligt rimligt… i en ding ding värld kanske? Att sedan kalla Aftonbladet för en hatsajt gör det hela ännu konstigare. Eller egentligen är det väl inte SÅ konstigt om vi jobbar efter teorin att det hela handlar om ett klassiskt fall av projicering.

Men ja, att SD:s partisekreterare skriver sådana här saker på Facebook tyder på att han känner sig en smula pressad. Och vi kan verkligen förstå det, inte nog med att det är tämligen anmärkningsvärt att en framstående partiföreträdare jobbar med Avpixlat, det bråkas också ganska friskt internt i partiet just nu. Är det början till slutet? Kommer SD förinta sig själva redan till 2014? Frågor, frågor men ännu inga svar. Men att se Sverigedemokraterna darra är, och förlåt om vi framstår som elaka nu, ändå rätt kul.


Stötta vår verksamhet