Dumheter

SDU-politiker: ”vapenfabriker kommer byggas och horor ska knullas”

Vi har tidigare under många tillfällen fått vittna vad som sker när en Sverigedemokrat får använda sig av sociala medier. Nu kan vi ge er ett nytt perfekt exempel i sann SD-anda. Och den kommer i form av Johan Österlund. Vi blev uppmärksammade på Österlund efter att han kontaktat oss på twitter med följande kommentar:

dsfsdgdsgsdg

Vi blev såklart nyfikna på Österlund och tog oss därför en närmare titt på hans diverse uttalanden:

Österlund som inte enbart är SDU-representant i Borås, men även ledamot av distriktsstyrelsen i SDU Väst, väljer att gå all in när han vädrar sina förkastliga åsikter. Förutom det faktum att han skuldbelägger alla svenska muslimer, genom att be dom ta ansvar för ett terrordåd i Kenya, så har han (surprise) en minst sagt kass kvinnosyn:

Om vi hade pratat om ett vanligt ungdomsparti så skulle förmodligen hans tweets leda till en uteslutning, vilket i sin tur skulle innebära ett slut för hans ”politiska” karriär. Men nu är det som sagt SDU vi pratar om, ett ungdomsparti som likt moderpartiet inte enbart driver en rasistisk politik, men även har företrädare som finner kvinnoförakt och rasism mysigt (som till exempel här, här och här).

Det borde inte längre vara förvånande att ett rasistiskt ungdomsparti uttrycker sig rasistiskt. Men det kanske är det positiva med sociala medier, att deras förakt gentemot människor kommer fram i ljuset.


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar