Dumheter

Sverigedemokrater kräver undantagstillstånd i Husby och publicerar bilder på ammunition

I tre dagar har upploppen i Husby pågått och i tre dagar har Sverigedemokraternas rasistiska retorik hårdnat. Man tycks släppt allt snack om den så kallade nolltoleransen mot rasism och infört någon slags amnesti för rasistiska uttalanden. Vi har hört Sverigedemokrater som kallat invånarna i Husby för ”slödder”, ”icke civiliserade” och ”välfärdsdödare”. Lasermannen har hyllats på officiella SD-sidor. Kent Ekeroth har även vänt på steken och påstått att det är IRM som egentligen skrivit dessa kommentarer.

Med andra ord släpp rasismen lös det är vår!

Under gårdagen publicerade SD-politikern Bjarne Kragh följande bild på sin twitter:

BK3LgJDCYAA5tv4När vi tillslut når Kragh för att få en kommentar slänger han snabbt på luren. Inte långt efter samtalet noterar vi att bilden är borttagen. Nu kan man ju lätt tro att Kragh går emot partiet när han sitter hemma och publicerar bilder på ammunition ämnat för människorna i Husby, men inte då.

På den rasistiska bloggen Avpixlat publicerar nu Kent Ekeroth och Richard Jomshof en debattartikel där man kräver bland annat undantagstillstånd i Husby och att diverse vapen skall sättas in i aktionen:

Inför tillfälliga och geografisk begränsade utegångsförbud och undantagstillstånd. De som därefter vistas utomhus i området kan därmed omhändertas av polisen när de anser det vara behövligt. Individer som kastar sten, eldbomber eller dylikt kan oskadliggöras genom att till exempel tillåta användning av gummikulor, tårgas och vattenkanoner.

Att svenska riksdagsledamöter använder en rasistisk blogg för att nå ut till människor säger en hel del om vilka vatten man röstfiskar i. Att använda sig av en blogg som struntar fullständigt i Svensk lagstiftning för att sprida ett budskap om hårdare tag mot personer som bryter mot svensk lag är en skymf mot demokratin.

Avpixlat har – i sin rasistiska kamp – försökt hotat journalister till tystnad och hängt ut oskyldiga människor som brottslingar. Man har hängt ut barn som sedermera hotats med våldtäkt, spridit grova rasistiska texter och förtalat människor. Ändå väljer dessa Sverigedemokratiska riksdagsledamöter att använda just Avpixlat som plattform för att sprida sitt budskap.

Det är en skam för demokratin.

Det är en skam för Sverige.

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 2
    Delningar