Dumheter

Westling når nya lägsta nivåer – kanske dags för timeout från sociala nätverk

Christian ”Hybris” Westling verkar ha några ruskigt dåliga dagar. Inte nog med att han förra veckan blev av med alla sina uppdrag inom partiet, nu riskerar han också åtal och kanske till och med fängelse. Men Westling är inte den som drar sig undan för att slicka sina sår, nej han går så att säga ”All In” i diskussionerna på Twitter:

Texten läses nerifrån och upp

Westling blir mörkrädd av andras ”naivitet och aningslöshet”, eller som vi andra kallar det: andras åsikter som man kanske inte delar själv. Westling tycker också att det är skrämmande att vi har Riksdagsledamöter som ”resonerar såhär korkat”. Detta efter att Westling fått en direkt fråga från en riksdagsledamot om motionen som diskuteras, nämligen den om att människor med dubbla medborgarskap ej ska kunna bli invalda i Sveriges Riksdag. Westling fortsätter sedan diskussion på en nivå där ribban är så låg att den skrapar i marken:

Kanske borde Westling göra som sina partikamrater Ekeroth och Almqvist, och ta en liten time-out. Just nu tror vi nämligen inte att han gör sitt parti någon tjänst.
Om inte annat skulle han kanske kunna koncentrera sig på en karriär inom musiken? Han sjunger trots allt bättre än han debatterar.


Stötta vår verksamhet