Dumheter

Riksdagsledmot i SD - muslimska transvestiter en fara för trafiken

Thoralf Alfsson, riksdagsledamot för SD och frekvent förekommande här på IRM pga sin utomordentligt genomrasistiska och puckade blogg har varit på Kalmar marknad. I ett långt märkligt inlägg far han med allmänt skvaller, insinuationer, spekulationer och en helt egen version av det vi brukar kalla logik. Efter lite allmänt skryt om hur många påsar med krimskrams partiet skitit bort våra skattepengar på sätter han igång:

Man får dessutom höra om händelser som aldrig rapporterats om i lokalmedia. I Nybros senaste asylförläggning Kungshall, var det nyligen ett storbråk. Det krävdes tydligen åtta poliser för att lugna ner situationen men jag har inte sett en enda rad om detta i Barometern eller Östran.

Eller kvinnan med invandrarbakgrund som lämnat socialdemokraterna och kallar socialdemokraterna för en annan typ av rasister!

Eller knallen med palestinsk bakgrund som inte ville vara med på film när han berättade hur man fuskade med kassaregistren som numera skall användas av alla ”torghandlare”. Men ändå klagade över orättvisor. Minst sagt spännande!

En sak som jag reagerat på idag är att de som kommit förbi med ballonger från socialdemokraterna mer eller mindre endast varit invandrarfamiljer. Jag vet faktiskt inte om jag sett en enda svensk familj med barn som haft ballonger från socialdemokraterna. En ganska slående bild för utvecklingen inom socialdemokraterna!

Självklart litar Alfsson mer på skvaller på stan än på lokalmedia. Föga förvånande. Vi noterar även att han anser att han a) kan se på människor att de är invandrare b) alltså tycker att det är negativt att S attraherar många invandrare i Kalmar. Det resonemanget blir ännu mer bananer med tanke på att han c) nyss skrytit om hur en ”invandrarkvinna” lämnat S för att de påstås vara rasister? Märkliga tider. Alfsson skulle inte vara Alfsson om han inte tog tillfället i akt att lägga upp lite bilder på kvinnor i slöja. Sen drar han igång en spekulationscirkus som får oss att fullkomligt tappa andan!

Annars tror jag faktiskt att dessa två damer (jag tror i varje fall att det var två damer, det kan ju kanske också vara två muslimska tranvestiter som tränar inför Pridefestivalen i nästa vecka) var Sverigedemokraternas bästa röstmagnet idag. Det var mer än en person som undrade över dessa och vilka problem de såg med denna klädsel på banker, för polisen, i trafiken eller för att inte tala inom vilket yrke som helst.

Kan ni tänka er dessa båda ”kvinnor” i socialdemokraternas 1:a maj tåg med en banderoll med texten ”Till arbetsmarknadens förfogande”.

Jag hoppas att dessa båda ”kvinnor” har fler ärenden under lördagen på Kalmar marknad. Det genererar många nya väljare till Sverigedemokraterna.

Vi kan bara återigen konstatera hur sanslöst det är att det sitter en ”politiker” i riksdagen och lägger ut saker som håller den här sanslöst låga nivån. Agendan känner vi igen: smutskastningen av Sveriges muslimer skall generera röster. Det är möjligt att det är som Alfsson skriver att detta fungerar. Men låt oss vara tydliga: det är Alfssons pissiga attityd som är problemet här. Att muslimska kvinnor ska kunna gå och ha trevligt på en marknad utan att bli föremål för en riksdagsmans hån: är det för mycket begärt i Sverige 2014?


Stötta vår verksamhet
  • 1
    Dela