Dumheter

Ted Ekeroth skickar bilder på mördade människor till 15-åring

Vi har sagt det förut och vi säger det igen. SD slutar ALDRIG att förvåna med hur lågt man kan sjunka. Svenska Dagbladet (läs även hela artikeln) avslöjar idag att Ted Ekeroth skickat en länk med bilder föreställande mördade människor till en 15-åring:

15-årige Johan mejlade Sverigedemokraterna (officiella SD-mailen) i samband med ett skolarbete, och undrade hur partiet ser på islam. Som svar fick han en länk till en sajt med närbilder på svårt sargade lik och kroppsdelar, bland annat ett huvud som huggits av under näsan.

Ted Ekeroth svarar på varför han skickat bilderna:

Länken var med som svar på en fråga om SD tycker att media ger en rättvisande bild av islam, och Ted Ekeroth menar att konflikten i Thailand inte uppmärksammas tillräckligt i media. I ett mejl till SvD påpekar Ted Ekeroth att han varnar Johan för att bilderna är obehagliga. När SvD frågar hur han kan veta att bilderna är äkta och verkligen föreställer offer för islamister skriver han att han hittade bilderna när han googlade, och att han inte har någon kännedom om sajten som publicerar dem.

IRM:s skribent Henrik kommenterar bilderna som vi varken tänker publicera eller länka till:

Jag har aldrig i mitt liv sett något liknande. Jag klarade inte av att kolla igenom alla bilder och rekommenderar ingen med vilja att sova inom en snar framtid att söka rätt på dem. Detta ska ingen behöva få som ett svar av ett riksdagsparti och ännu mindre en barn/skolungdom. Vidrigt av SD och Ted Ekeroth. Vidrigt!

Det är inte första gången någon inom SD publicerar liknande bilder. Den numera uteslutna Anders Leander publicerade bilder på en mördad flicka på sin SD-blogg med följande text:

”Negervåldtäkten på den 27-åriga”

Anders Leander blev utesluten snabbare än kvickt, men att Ted Ekeroth skulle bli utesluten känns däremot inte lika troligt. Han är för viktig för SD helt enkelt och Jimmie Åkessons prat om att Sverigedemokraterna inte kör med dubbla måttstockar är vatten värt dessa dagar när man från SD:s håll nyss yttrat följande om Kent Ekeroth:

”Men jag har svårt att tro att man landar i att man ska utesluta Kent, säger Björn Söder.”

Redaktionen på IRM drar en djup suck och finner helt enkelt inte ord för att beskriva den avsky vi känner inför agerandet från Ted Ekeroth och Anders Leander.

Förtydligande angående bilderna:

Bilderna är alltså på döda människor som till synes fått huvudet bortsprängt, sönderbrända nakna kroppar och kroppar som blivit kluvna av ett tåg. Än en gång rekommenderar vi er att inte söka upp dem. Ingen ska behöva se sådant, ännu mindre skolungdomar och barn.

 


Stötta vår verksamhet
  • 357
    Delningar