Granskning

Ledamot i SD Danderyd - betala araber för att våldta feminister så de gör lite nytta

Written by Henrik Johansson

Markus Palmheim, ledamot i SD Danderyd, har varit en flitig skribent på rasistiska bloggar så som Avpixlat och Motgift. Palmheim blandar där teorier om att ”New World Order” försöker ta över världen med ett aggressivt hat mot feminister. Bland annat menar Palmheim att vi ska låta araber få betalt för att våldta feminister så att de gör lite nytta.

Det var efter ett tips vi fick nys om att Palmheim deltog i ett drev mot en bokhandlare i Uppsala som vi fick nys om hans kommentarer på den rasistiska bloggen Avpixlat. Där återkommer Palmheim gång på gång till hur feminister och svenska tjejer ska misshandlas och våldtas:

Palmheim själv säger sig se fram emot den dag han får piska en feministhustru:

Han föreslår även att alla kvinnor som röstat på ett annat parti i riksdagen än SD ska användas som sexslavar till ”utsvultna unga män”:

Teorier om ”New world order” blandas även upp med ett hat mot kvinnliga politiker:

Just ”New world order” är ett ämne som Palmheim tycks vara särskilt intresserad av:

När vi når Palmheim för en kommentar är han likgiltig inför sitt grova hat mot kvinnor och feminister, istället frågar Palmheim om han kan hjälpa oss med frälsning från socialism:

När vi konfronterar Palmheim med en skärmdump från disquskontot så slutar han svara. Vi har även sökt SD Danderyd för en kommentar och de lovar att återkomma under kvällen.

Glöm inte att stödja oss i vår kamp mot SD, smått eller stort spelar ingen roll, vi ska tillsammans ta fighten i valrörelsen 2018!

Bankgiro: 478-2470 (Swedbank)
Swish: 123 421 27 59

Alla bilder från hans disquskonto:

 

 

 

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 4K
    Delningar