Granskning

Niklas Strömstedt hotas och hånas av kränkta SD-vänner - hoppas dina barn våldtas

Written by Henrik Johansson

Få har nog missat den låt som Niklas Strömstedt framförde i gårdagens avsnitt av Så mycket bättre, men för er som mot förmodan gjort finns klippet längst ner i artikeln. I texten sjunger Strömstedt om bland annat Sverigedemokraterna och den rasistiska bloggen Avpixlat, och som vanligt när någon kritiserar SD så följs det av hot. IRM:s granskning av SD-politikers och ”SD-vänners” reaktioner visar hur folk bland annat hoppas att Strömstedts barn ska våldtas.

hängsnara våldta hans barn

afsgadfgadfh

Kommentar från SD-politikern Ann-Kristin Rickard FB-sida

Bilderna är tagna från SD-vänliga grupper på facebook där också Strömstedts sexuella förmåga hånas:

knulla
lesbisk

Gång på gång attackeras Strömstedts familj och de hatiska kommentarerna har fullkomligt exploderat på alla mötesplatser där sverigedemokraternas nätsvans mobiliseras.

fitta ishora landsförädare spö med järnrör

På kränkthetens högborg, Avpixlat, kan en läsa hur redaktionen kallar programmet inavlat och funderar nu på att göra en egen låt:

TV4-programmet “Så mycket bättre”, där kända artister ägnar sig åt inavel med varandras låtar, gjorde kanske mindre skäl än nånsin denna lördag. Då fick nämligen smörpoparen Niklas Strömstedt den i hans eget tycke geniala idén att sätta en ny platkatpolitisk plattitydtext på Ace of Base-låten “Happy Nation” i vilken bland annat Avpixlat omämns.

[…]

Den av Strömstedt för dagen hopknåpade svenska texten är så dålig och grötrimmad att det är rent pinsamt. Så här usla texter skrev knappt ens de allra sämsta vänsterproggbanden på 1970-talet. Strömstedt har genom åren ändå fått till en och annan rätt hyfsat låt, så allt man kan säga efter denna pinsamhet är – du kan så mycket bättre, Niklas.

SD-politikern Roggan Karlsson från SD Säter väljer att bemöta Strömstedt med en text om att folk kommer våldtas av invandrare:

dfdhwehth

Vi kan tyvärr bara konstatera att SD:s hatiska svans och propagandakanaler än en gång visat sitt hatiska, sexistiska och rasistiska plyte som så många gånger förr…

Text:

SD, Avpixlat, Nordisk ungdom, Exponerat och Fria Tider
Nordfront, Svenska motståndsrörelsen
Järnrörsligan – med trollsvans

Lyckolandet vi som lever här och kan det
Hissa flaggan och förstå den kan va’ mer än gul och blå
Lyckolandet
Vi som hade tur och fann det
Se den värld du lever i, alla människor är vi


Stötta vår verksamhet
  • 12.7K
    Delningar