Granskning

SD-politiker om Rossana Dinamarca - hon är ett slappbystat pök som bör utvisas

Bakom varje kvinna som riktat kritik mot Sverigedemokraterna lurar en kvinnohatande SD-politiker/ Gammalt IRM-ordspråk

Än en gång får vi smaka på kvinnohatet som lever och frodas inom Sverigedemokraterna, denna gång är det SD Västerås Börje Brandhill som blir vansinnig när han ser Rossana Dinamarca iförd sin SD=RASISTER t-shirt. Brandhill blir så till sig av kvinnohat att han först kommenterar Dinamarcas bröst och sedan kräver att ”pöket” ska utvisas:

Börje Brandhill Västerås

 

Vi intervjuade Brandhill som menar att han endast sagt ett par väl valda ord:

Ni kanske känner igen namnet Brandhill sedan tidigare, det var nämligen han som skrev en insändare till Västerås tidning där han deklarerade att flyktingar är parasiter och snyltare:

”Flyktingar kallas de, men sanningen är den att nittionio procent av dem är snyltare och parasiter”.

Brandhill, som då var ordförande i SD Västerås, konstaterar även att de allra flesta flyktingar ”blir socialfall”.

”Den vanvettiga inflyttarvalsen snurrar vidare och bara i år - allt enligt Statistiska centralbyrån - anländer 200 000 utlänningar. Varav de allra flesta blir socialfall”.

SD:s pressansvarige sa då att man skulle titta på vad han sagt:

Jimmie Åkesson vill inte svara på några frågor, utan hänvisar till pressansvarige Martin Kinnunen.

Hur ser du på dessa uttalanden?

– Jag känner inte till insändaren, jag har inte läst den. Men det är klart, man inte ska benämna människor som parasiter.

Jimmie Åkesson har tidigare sagt att det inte finns plats för extremister inom SD, hur kommer det sig då att en ordförande i en av Sveriges största städer uttrycker sig på det här sättet?

– Jag känner inte till insändaren, vad jag vet var han inte ordförande 2011. Vi får titta på det här och granska uttalandet. Det enda jag kan säga är att man ska inte prata om människor på det här sättet.

Är ett uttalande om flyktingar som parasiter förenligt med nolltoleransen som finns inom SD?

– Som sagt. Jag känner inte till insändaren, jag har inte läst den. Jag känner inte till den här personen heller egentligen. Så att vi måste läsa och ta reda på vad han tycker i så fall innan jag kan uttala mig.

Eftersom inget hänt och Brandhill fick fortsatt förtroende av Sverigedemokraterna kan vi bara konstatera att partiet skiter fullständigt i om deras företrädare kallar flyktingar för parasiter.


Stötta vår verksamhet
  • 6
    Delningar