Granskning

Sverigedemokraterna - pojkar drogas av kulturmarxister för att bli mer lika flickor

Written by Henrik Johansson

När en trodde att SD inte kunde bli mer ”kokobananas” i sin politik och uttalanden så ger sig SD i Örnsköldsvik in i tävlingen om Sveriges mest galna lokalavdelning. I ett inlägg på SD:s officiella hemsida så har Örnsköldsviksavdelningen publicerat en text där rasbiologi beskrivs som en real konfliktlinje mellan människor, det påstås att pojkar drogas med ADHD medicin för att de ska likna flickor eller som i följande stycke, att kulturmarxister tvingas låta barn att gå på ”fel” toa:

Kulturmarxismen använder statsmakten på ett subtilt sätt för att beivra det dom anser vara brott. Ena dagen kan det vara att en kristen bagare som tvingas baka en tårta (trots att han inte vill) till ett homosexuellt bröllop eller förbjuda honom att beteckna sina bakverk som negerbollar. En annan dag kan det vara en skola som tvingas tillåta pojkar med flickkläder att använda flickornas toalett. Andra dagar kan det vara att tvinga en arbetsgivare sänka anställningskraven för att påtvinga arbetsgivaren anställda med “offerstatus” trots att dom är underkvalificerade.

Hela texten inleds med konstaterandet att konstatera att ”genetiska förmågor” är en naturlig motsättning mellan människor, en linje som även nazisterna drev:

Det är ingen slump eller misstag att Kulturmarxismen i formen av “sociala rättvisekrigare”, Politiskt Korrekta och feminister skapar artificiella konstgjorda motsättningar mellan människor och “klasser”, samtidigt attackeras och homogeniseras mycket verkliga och naturliga motsättningar mellan individer baserade på biologisk verklighet och ärvda genetiska och psykiska förmågor. Kulturmarxismens strategi är härska genom att söndra, härska genom att ena, allt beroende på den uppkomna situationen.

Men galenskapen accelererar snabbt till påståendet att bland annat feminism får män att eftersträva en ”asexuell livsstil”:

Självmordsfrekvensen bland män i Väst är extremt hög, samtidigt som kvinnors nivå av upplevd lycka och välbefinnande är extremt låg trots 40 år av feminism. Samtidigt som kvinnor blir allt mer olyckliga, är män och maskulinitet demoniserad av Kulturmarxismen (främst feminister) som “gift”. Denna propaganda har varit så framgångsrik att män i Väst börjat eftersträva en asexuell livsstil fri från kollektivistiskt intrång och fördömande.

…Ett påstående som ytterligare ”beläggs” med teorin om att pojkar drogas med ADHD medicin för att likna flickor:

Indirekta kemiska influenser är inte det enda hotet. Drogandet av unga pojkar med ADHD medicin för att dämpa deras naturliga fysiska frenetiska aktiviteter breder ut sig som en löpeld inom offentliga skolor, allt i syfte att göra pojkar mer lika flickor.

Så hur ska en då bete sig mot de som inte tror att världen är uppdelade i raser som har olika värden, att någon hemlig organisation vill omforma pojkar till flickor med hjälp av ADHD medicin? Svaret är enkelt, gör slut med flickvännen och säg upp dig från jobbet. Om du ändå passat på att dumpat tjej och vänner kan du även passa på att skrika åt någon random transperson:

Vägra förneka vetenskapliga fakta om biologiskt kön: Kön är först och främst en genetiskt nödvändighet. Samhället bestämmer inte kön, det gör naturen. En man som hugger sönder sin kropp och tar hormonpiller för att se ut som en kvinna är inte en kvinna och kommer aldrig att bli en kvinna. En kvinna som plattar till brösten och klipper sitt hår kommer aldrig att bli en man. Det finns inget som transsexuella människor. Ingen social rättvisa och önsketänkande kommer någonsin kunna reversera deras genetiska anlag. Deras psykologiska och sexuella läggning kommer aldrig ändra deras medfödda biologiska verklighet.

Vägra delta i detta nonsens. Referera aldrig till en man med peruk och klänning som en kvinna. Referera aldrig till en kvinna med identitetsproblem som “transsexuell”. Dom är det naturen gjort dom till, vi ska inte bedra dom och falskeligen försäkra dessa personer att naturen kan manipuleras.

När du gjort allt detta så kommer du äntligen att vara befriad från kulturmarxisternas hårda grepp!

Visserligen kommer du med största sannolikhet spendera varje framtida kväll ensam, slörunkandes framför zeitgeist, men det är något en sann ”fritänkare” får ta i kampen mot kulturmarxisterna….

paranoid-conspiracy-theorist-meme-generator-they-won-t-get-to-me-i-m-safe-in-here-a6fb9b

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 3.8K
    Delningar