Stellan Bojerud, som representerar SD i riksdagen har tidigare pratat med oss om varför han skrivit kommentarer på en nazistisk blogg och hur han ser på Thailändare. Vi är såklart även intresserade av hur han förhåller sig till SD:s stora profilfrågor - invandring och krafttag mot brottslighet - mer generellt. Den 1:a Juli 2011 skrev Stellan såhär på sin blogg:

Våldtäktsmän, skammördare, omskärare, tvångsbortgiftare, mördare, tjuvar och banditer i största allmänhet. Importera inte fler! Släng ut de som redan etablerat sig här! Svenska folk! Har ni ingen överlevnadsinstinkt? Om ni inte agerar nu så förtjänar ni att gå under

Inlägget är numera borttaget, men internet glömmer inte:

Vi frågar oss vad det här ”agerandet” som Bojerud efterlyser ska bestå av, men som tur är förtydligar Bojerud sitt uttalande i kommentarsfältet:

Eftersom Bojerud i sitt inlägg talar om våldtäkt, mördare och tjuvar måste vi ställa frågan: Menar Bojerud att ansvariga skall skall utsättas för dessa brott?

Något år senare förtydligar Bojerud ytterligare hur han ser på straff när han berättar att lagar från 1200-talet borde återinföras:

I kraft av min unkna människosyn kräver jag att Birger Jarls edsöreslagar av år 1250 återinförs och efterlevs. Klarar inte polisen och andra rättsvårdande organ att lösa detta, måste såsom en andra handlingsplan medborgargarden bildas. Tråkigt och inte alls önskvärt, men nu gäller det ditt liv, ditt eget liv

Straff som utfärdades för brott mot edsöreslagar:

Biltog, från fornsvenska biltugher, är ett straff i den svenska rättshistorien, som innebar att den dömde var fredlös i hela riket, varigenom vem som helst kunde döda honom. Straffet utdömdes för brott mot edsöre

I samma inlägg beskriver han lite ytterligare vad han tycker att invandring innebär

Jag påstår att den nya friska människosynen som hyllas av mångkulturalisterna och som innebär att nerslagna personer skall sparkas ihjäl, är ett till alla delar importerat beteende

När Jimmie Åkesson nu alltså säger sig vilja ha nolltolerans och ”städa upp i leden” , är det här som lägsta nivån ligger? Eller är det så att nolltoleransen inte gäller den lilla klicken i toppen av partiet?

Bonusmaterial:

En vecka efter att massakern i Oslo och på Utöya skriver Bojerud följande efter att han fått ett påpekande om att inlägget kan inspirera galningar: