Okategoriserade

SD Kungsbacka kuppat - vice ordförande sparkade styrelsen med hjälp av ett knuttegäng

Southpark
Written by Tobias Lundeqvist

Har ni sett sons of Anarchy? Då visste ni inte att ni egentligen såg en dokumentärfilm om SD Kungsbacka. När SD Kungsbacka samlades för ett årsmöte nyligen så ska det ha dykt upp ett ”mc gäng” eller en ”raggarklubb” och helt enkelt tagit över hela föreningen.

De valde bort hela styrelsen, tillsatt sig själva och har nu kontroll över valfonden som ligger på flera hundra tusen kronor

Så säger källan till Norra Halland. Vi säger att ingenting förvånar oss längre.

Det här är bara början. Man vill åt Thord Brynielssons plats på listan till riksdagen. Så då har Maya Markiewicz, vice ordförande, sparkat styrelsen med hjälp av ett knuttegäng i skinnvästar med döskallar på, säger en källa till tidningen.

Markiewicz dementerar:

Röstkupp och mc-knuttar. Det var ju spännande, jag kan inte annat än att skratta. Vi var 32 stycken som hade röstlängd, och sen var det fyra personer som blev bortvalda. Det var noga genomtänkt och genomarbetat av medlemmarna

Men källan står på sig:

Ny ordförande är nu James Kujansuu som beskrivs som ”en tidigare okänd medlem helt utan föreningsvana”, av en källa till till Norra Halland.

– De nya medlemmarna är inte intresserade av politik, de har aldrig gjort någonting för partiet. Det här är en kupp för att ta över föreningen, och det här är bara början. Det kommer hända på fler platser i landet där man bara gör rent på listan och föreningen tas över. Men det ska bli spännande att se hur Per Ödman och de andra, ska möta knuttarna i fullmäktige, säger en källa till Norra Halland.

Only in Sverigedemokraterna…

epkwbb


Stötta vår verksamhet