Okategoriserade

SD-kurirens chefredaktör: HBTQ är ett särintresse utan samhällsnytta

Tommy Hansson är, som vissa av er kanske vet vid det här laget, chefredaktör för SD-kuriren. Vad ni också kanske vet är att han inte ser några problem överhuvudtaget med att länka till Metapedia, som är en nazistisk sajt. Det mest utmärkande med Hansson är dock att han är väldigt duktig på att hela tiden balansera på gränsen till vad som är homofobiskt. Flertalet gånger har vi ifrågasatt vad han egentligen skriver och det har blivit allt tydligare att han inte är något stort fan av HBTQ-rörelsen, kan man säga. Nu har han skrivit ett ganska upprört inlägg om att kronprinsessan Victoria delade ut pris till ”Årets Homo” på QX Gaygala. Något Hansson kommenterar på sin blogg:

Ett särintresse av högsta potens är däremot HBTQ-kommuniteten och den därmed nära förknippade homosexlobbyn, vilka omfattar kanske tre procent av svenska folket. Kronprinsessan borde inte ta ställning så här kraftfullt för ett sådant särintresse vars samhällsnytta jämväl måste anses vara ytterst diskutabel. Hon borde kanske omge sig med bättre rådgivare.

HBTQ-rörelsen är alltså ett särintresse som inte har någon samhällsnytta? Okej. Vi undrar då på vilket sätt dessa människor skiljer sig från heterosexuella människor? Hur kan de ha en mindre samhällsnytta enbart baserat på sexualitet? Nej, så kan det förstås inte vara. Det är varken logiskt eller rimligt - såvida man inte är homofob förstås.

För något år sedan försökte SD vinna mark inom HBTQ-rörelsen. Vi tar för givet att de helt har givit upp de försöken nu Tommy Hansson tycks ha fria händer att skriva om sina fördomar hur han vill. Att som HBTQ-person sympatisera med SD känns i just det här läget ungefär som att heja på Kristdemokraterna om man är satanist.


Stötta vår verksamhet