Okategoriserade

SD-Politiker - våld och mord är djupt rotat i islamisk kultur

SD profilen Bjarne Kragh i Malmö kunde inte hålla tillbaka sin rasism när han hörde nyheten som spridit sig nyligen om jihadistgruppen Isis som ska ha beordrat könsstympning. Vad säger man? Två fel gör inte ett rätt:

KraaghSå talar en kulturrasist! Det hela blir inte bättre om man betänker det faktum att Mosul nu rapporteras vara tömt på kristna efter dödshot från jihadistgruppen. Många av de små barn som skulle drabbas av detta våld är troligen alltså från muslimska familjer. Men den tankefiguren verkar inte Kragh mäktat med. Han verkar inte heller noterat att det höjts tvivel om denna nyhet verkligen var äkta då den verkar grunda sig på föråldrade dokument. 

Hur som helst. Vi undrar lite vad som skulle hända om rasister släppte detta sätt att förstå saker som händer på. Vad skulle ske då? Mental härdsmälta? Vi tycker ändå Kragh gjort en bra sammanfattning av en sverigedemokratisk grundprincip:

Tanken om att våld och mord är djupt rotat i Islamisk kultur ligger inte långt borta.

Nej. Vi har märkt det. Igen och igen och igen och igen….Vi drar oss exempelvis till minnes att Michel Hess nyligen dömdes för hets mot folkgrupp för ett snarlikt uttalande. Ett uttalande som försvarades av riksdagsman Richard Jomshof.

P.S

Kragh har mer funderingar på hjärtat. Suck. Detta ständiga ”är det här rasism??”:

Bild 4JA JA JA JA JA 


Stötta vår verksamhet