Granskning

Alfsson till följarna – om ni hittar IRM-skribents adress så hänger jag ut den på bloggen

Written by Henrik Johansson

Efter vår granskning av den före detta riksdagsledamoten, och numera kommunpolitikern, Thoralf Alfsson har det brunnit ordentligt i karlns huvud. I ett inlägg som postades under tisdagsförmiddagen uppmanar Alfsson sina fotsoldater att ta fram min(Henrik Johansson) adress, som han senare ska lägga ut på sin blogg, så att han och hans följare ska kunna skicka citat: ”julkort ;-)”. Det tog 5 timmar innan en adress som pekas ut som min återfanns i kommentarsfältet…. 

Inlägget inleds med en rant om att vi lierat oss med radikala muslimer, se Gina Dirawi. Detta efter vi granskat Alfssons krav om att Dirawi måste konvertera till kristendom eller avgå som julvärd:

Men vi som varit med under några år vet ju att extremvänstern gärna lierar sig med radikala muslimer i sitt hat mot Israel och judarna. Tyvärr finns det en mängd aningslösa personer som gillar Inte rasist men inlägg på Facebook.

Alfsson fortsätter med att tacka för att vi gjort reklam för honom och vill därför skicka mig ett ”julkort”. Därför uppmanar han sina fotsoldater att posta adressen i kommentarsfältet så att Alfsson i sin tur kan posta adressen på sin blogg:

IRM har det senaste dygnet ägnat sig åt att försöka hänga ut mig för mina blogginlägg om årets julvärd Gina Dirawi och mitt förslag till skatteuppror. Jag får tacka för den extra reklamen jag fått. Om jag hade adressen till Henrik Johansson på IRM skulle jag skicka ett julkort som tack för gratisreklamen. Har någon av mina läsare adressen får ni gärna skriva den i kommentarerna. Då kan jag lägga upp den på bloggen så flera kan skicka ett julkort till IRM och Henrik Johansson 😉

Det är inte första gången Alfsson uppmanar till kampanj mot journalister, skribenter eller organisationer. För ett par år sedan uppmanade Alfsson sina fotsoldater att agera mot ICA och författaren Katarina Mazetti. Från Aftonbladet:

Den sverigdemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson skrev efter beslutet på sin blogg att han hoppas att ”fotsoldaterna” ska agera mot ut mot Ungdomsstyrelsen: ”Om mina läsare reagerat på Mazettis krönika i ICA-kuriren så hoppas jag att ‘fotsoldaterna’ nu rycker ut!” och i bloggens kommentarsfält namnges tjänstemän på myndigheten.

Det är alltså inte första gången Alfsson pekar ut måltavlor åt ”fotsoldaterna”. När författare Katarina Mazetti skrev en krönika i Ica-kuriren om svenskhet uppmanade Alfsson sina läsare till bojkott av Ica – och piskade igång en hatstorm mot Mazetti. Förutom hatmail har hon trakasserats via telefon och någon har varit hemma hos henne och bankat på fönster och dörrar.

Alfsson fortsätter sitt inlägg med att diskutera vilka våra läsare är och hur han ska granska deras anställningar:

Samtidigt är det ganska intressant att göra stickprov på alla personer som gillar dessa inlägg på IRM:s facebooksida. Många ganska suspekta personer enligt min mening men samtidigt en hel massa personer som är offentliganställda. Väldigt många lärare!

[…]

Tror att det skulle bli flera roande blogginlägg om flera av dessa personer och vid vilka skolor som de är anställda om jag granskade detta ingående och kollade upp personerna lite mer noggrant. Jag tror många föräldrar skulle reagera kraftigt om det visste vad deras barns lärare skriver!

 

Det är alltid ett svårt avvägande om vi ska uppmärksamma när människor hotar oss eller hänger ut våra adresser, men vi kan inte bara blunda när en före detta riksdagsledamot och aktiv kommunpolitiker ska publicera uppgifter som påstås peka ut vår bostad.

Framförallt när det finns dårar som mer än gärna vill veta var vi bor….

CKwXSPWWoAAtvys

UPPDATERING

Alfsson kallar nu hotbilden mot oss för att se ”spöken”:

cbdfgzfds


Stötta vår verksamhet
  • 1.4K
    Delningar