Granskning

Alfsson(SD) – Therese Alshammar smygislamiserar Sverige under OS invigningen med slöja

Written by Henrik Johansson

Mycket dumt har vi läst i våra dagar om vad som anses vara ”smygislamisering” i Sverige. Allt från att halalkött är magiskt till att illuminati döljer budskap i Lejonkungen. Men frågan är inte om den självutnämnde islamofoben och tillika SD-politikern Thoralf Alfsson nu tar priset. I ett inlägg på sin blogg spekulerar Alfsson hej vilt om Therese Alshammar bar slöja under OS invigning som en PR-kupp för Sveriges muslimer och för att smygislamisera Sverige.

Inlägget, som först uppmärksammades av Torbjörn Jerlerup, går att läsa i sin helhet här:

Skall man tolka det som att Sveriges fanbärare Therese Alshammar bar en slöja under OS-invigningen? En halvslöja eller ska det ses som en luvklänning?

[…]

Enligt media är det HM som designat den svenska OS-truppens kläder. Är det en PR-kupp som riktar sig mot den muslimska befolkningen från HM? HM finns i många länder idag. Har svenska OS-kommittén åkt på en riktig blåsning av HM?

Skall vi se detta som ännu ett tecken på islamiseringen av Sverige och västvärlden? Svensk blåögdhet eller är vi som vanligt bara naiva?

”Slöjan” som Alfsson skriver om är alltså denna:

slo1

På sin Facebooksida spekulerar Alfsson i om ”slöjkuppen” egentligen är del av en större konspiration där HM håller i trådarna:

ttruuytru

På Alfssons Facebooksida kan vi läsa hur flera av hans trogna fotsoldater får frispel:

gfhgfddjgdfjg

gfhgfddjgdfjg

Trots att det även finns ett par personer som menar att Alfsson övertolkar saken så står han på sig:

hgffdjffjfdjgdj

Ja vad ska en säga förutom att Alfsson inte borde satsa på en karriär som modekritiker….

 


Stötta vår verksamhet
  • 5.2K
    Delningar