Granskning

Avpixlat beklagar sig över hudfärgen på barnen i skolan

I ett inlägg på Sverigedemokraternas partinära plattform på internet förklarar man att hudfärgen på barnen i skolan är ett ”växande problem”. Självklart handlar det om att majoritetshudfärgen i vissa skolor inte är vit. Det är efter en undersökning som gjorts i England där man funnit att ett gäng med skolor inte har några vita elever som Avpixlat nu förfasas över ickevita skolbarn även i Sverige:

Att Sverige på något sätt skulle vara förskonat från samma utveckling är naturligtvis en naiv tanke.

[…]

Hur samma sjuklöverpolitik som skapat just detta växande problem ska lyckas komma till rätta med det är en fråga som en rationellt tänkande människa borde ställa sig helt förundrad inför.

Inlägget har av någon anledning redigerats i efterhand. Självklart utan förklaring eller förtydligande. Det har även dykt upp ett annat inlägg med samma länkar och budskap, men då med ordvalet ”Etnisk segregation” istället för att nämna skolbarnens hudfärg. I det nya inlägget kan man även läsa den text som redigerats bort i inlägget där man betonar skolbarns hudfärg.

Men eftersom IRM har världens bästa tipsare så kan vi här visa alla tre inlägg för jämförelse:

Ännu en gång har Avpixlat blivit påkomna med hela armen i den rasistiska kakburken och desperat försökt att dölja sin rasistiska ”slip up”. Det kanske är dags för Avpixlat att anlita någon som inte är rasist för korrekturläsning så man slipper dessa rasistiska fadäser. Visserligen skulle det inte bli mycket kvar att läsa, men ändå.


Stötta vår verksamhet