Granskning

Dagens SD i korthet

Dagen SD i korthet är IRM:s nya sätt att plocka upp smånyheter som tidigare skulle riskerat att falla mellan stolarna.

 

SD Upplands Väsby kallar nazister för ”sverigevänlig folkrörelse”

Det är när Robert Petersson återpublicerar riksdagsledamoten Thoralf Alfssons lista över årets sämsta journalister som han skriver följande:

Och vinnaren är Åsa Linderborg, Aftonbladet för sin granskning av ”Skiten” dvs den Sverigevänliga folkrörelsens alternativa medier!

Vad är det då Aftonbladet vill granska?

Både Wilhelmsons och Herslows böcker borde granskas juridiskt, liksom AvpixlatNationell idagNationell NuRealistenFria Tider med flera

Tre av de forum som Aftonbladet vill granska är nazistiska och bedöms av Petersson som ”Sverigevänliga”. Det är inte första gången Petersson väljer att beskriva nazister som ”Sverigevänliga”.

 

Riksdagsledamot gör en rejäl tankevurpa

Det är när Thoralf Alfsson ska såga en rapport från Expo om organiserad intolerans som det hela blir lite fel:

Jag omnämns med namn i rapporten, inte på grund av min blogg utan för jag lyssnat på Gert Wilders föredrag. Det behövs inte mycket för att Expo skall peka ut någon med namn. […] Varför finns det inte ett kapitel om muslimernas judehat i t.ex. Malmö? Det kallar jag organiserad intolerans! […] Allt Expo företar tar sig klingar allt mer illa för varje år när man hela tiden undviker att granska det största problemet och mest accelererande problemet i Sverige. Muslimerna och islamisterna!

Det hela är mycket enkelt Thoralf och vi på IRM ska ta ett pedagogiskt grepp för att försöka förklara för dig varför muslimer inte klassas som organiserad intolerans:

  1. ”Muslimernas judehat i Malmö” är inte ett organiserat hat. Alla muslimer i Malmö hatar inte Judar.
  2. Det finns 1,5 miljarder muslimer i världen och alla dessa muslimer jobbar inte efter en gemensam agenda.
  3. Det kanske inte är konstigt att du omnämns i Expo:s rapport när du hävdar att Sveriges största problem är muslimerna.
  4. Expo granskar även islamister. Mer om det kan ni läsa här, här, här, här och här.

 


Stötta vår verksamhet