Granskning

Ekeroth fortsätter hetsa mot flyktingar – de flyr inte från krig, de invaderar Europa

Exakt vad det som fått Kent Ekeroth att lägga i en högre växel i sitt hetsande mot de flyktingar som just nu försöker ta sig till Europa i vad som kallas den största flyktingkatastrofen sedan andra världskriget är högst oklart. Kanske är det så att Ekeroth oroar sig över den empati och medmänsklighet människor visar, kanske handlar det om att han bara ogillar flyktingar, orsaken spelar egentligen mindre roll. Vi kan bara konstatera att Ekeroth lagt i sexans växel och går all in.

På sin Twitter skriver Kent Ekeroth att det är dags att påminna om va den döde massmördaren och diktatorn Muammar al-Gaddafi sa för 10 år sedan. Kenta anser tydligen att en bindgalen diktator och massmördares ord är något man bör lyssna till. Gaddafi säger i klippet att det finns ”tecken” att Allah kommer segra i Europa genom att de 50 miljoner muslimerna som finns här kommer att ta över. När en person ifrågasätter Ekeroth passar han även på att än en gång pissa på dem som flyr från krig och förtryck:

Kent Ekeroth de kommer från säkra länderKlippet är inte på något sätt nytt bland islamofober runt om i världen och att det kommer från just en galen diktator spelar föga roll, allt som bekräftar deras världsbild är bra. Vi på IRM tycker egentligen att det är överflödigt att slå hål på skitsnacket, men som många vet så måste man vara övertydlig när det kommer till SD:s riksdagsledamöter.

2010 räknade man med att det fanns 44 miljoner muslimer på den europeiska kontinenten, och i den europeiska unionen fanns det 19 miljoner. Det handlade alltså om 6% respektive 3,8% av Europas befolkning. Dessa ska alltså, enligt den bindgalne diktatorn, ha en kollektiv vilja att ta över EU. Klassiskt rasistiskt skitsnack helt enkelt.

Vidare passar Ekeroth på att slå lite extra på de som redan ligger genom att påstå att de som nu flyr krig och elände är de som skapat det:

Kent Ekeroth flyrSå hur ska vi sammanfatta Ekroths agerande under den pågående flyktingkrisen? Två ord: Rasistisk desperation…

 

 


Stötta vår verksamhet
  • 4.6K
    Delningar