Granskning

Ekeroth hyllar Trump – Världen behöver fler ledare som Trump, annars kan vi inte vinna

Kent Ekeroth må ha tagit en paus i sitt twittrande efter det framkommit att han än en gång hamnat i bråk på Stureplan under en blöt utekväll, men det stoppar honom inte från att bedriva politik i riksdagen och opinionsbildning via Facebook. Den 28 december passar Ekeroth på att hylla Donald Trump och förklara att världen behöver fler ledare som honom för att ”vi” ska ”vinna”. 

Ekeroth passa även på att översläta alla rasistiska, kvinnoföraktande och helt enkelt idiotiska uttalanden som Trump slängt ut sig genom åren. Ekeroth menar istället att Trump inte spelar efter ”PK-elitens regler”:

Om det här är ett desperat försök av Ekeroth att förminska det faktum att han själv utreds för en misshandel och hänger på den sköraste av trådar inom SD, eller om han genuint tycker att Trumps uttalanden inte är batshitcrazy låter vi vara osagt. Däremot bör vi ta oss en närmare titt på vad faktiskt Trump hävt ur sig, alltså det som Ekeroth menar är att ”strunta i PK-elitens regler”:

Trump meddelar världen att USA måste skaffa fler kärnvapen med logiken: Vi måste skaffa fler kärnvapen tills tiden kommer då resten av världen fattar att det är dåligt.

Vem kan glömma när Trump diskuterade hur stjärnor som honom kunde göra vad som helst med kvinnor, till ex ”grab em by the pussy”.

Eller när han hånade en reporter för dennes handikapp:

Sen har vi en hel del citat också:

“Ariana Huffington is unattractive, both inside and out. I fully understand why her former husband left her for a man – he made a good decision.”

“If I were running ‘The View’, I’d fire Rosie O’Donnell. I mean, I’d look at her right in that fat, ugly face of hers, I’d say ‘Rosie, you’re fired.”

“You know, it really doesn’t matter what the media write as long as you’ve got a young, and beautiful, piece of ass.”

Under årens lopp så har vi pratat med flertalet källor, både inom och utanför SD, som alla delar samma syn på Ekeroth och vad han drivs av, nämligen hämnd. Därför blir vi inte förvånade när Sveriges mest hämndlystne politiker nu ställer sig till hyllningskören av den som kan vara en av världens mest hämndlystne presidenter.


Stötta vår verksamhet
  • 1.8K
    Delningar