Granskning

Ingrid Carlqvist om hakkors på moské – folk protesterar för att islam är nazism, pucko!

Ingrid Carlqvist är frekvent anlitad av Sverigedemokraterna som föreläsare och drev tidigare den rasistiska tidskriften Dispatch International(DI) som nu omformulerats till en blogg. Marknaden för rasistiska tidskrifter/bloggar är kraftigt inflammerad och trots att SD skickade ut ett gratisexemplar till alla sina medlemmar i hopp om att folk skulle teckna en prenumeration så fick man till slut lägga ner tidningen.

Förhållandet mellan SD och Ingrid Carlqvist är inte helt okomplicerat. Enligt källor till IRM så råder det delade meningar om huruvida SD ska ha med henne att göra. Vissa inom toppen ska sky henne som pesten medans andra tycker att hon har sunda åsikter.

Carlqvist uppmärksammade som många andra den avskyvärda vandaliseringen mot Stockholmsmoskén under nyår, då någon sprejat hakkors på moskéns ytterdörr. Det har i efterhand också rapporterats att minst två kyrkor i Stockholmsområdet fått utstå liknande attacker. Men istället att som de flesta andra ta avstånd från attackerna valde Carlqvist att uppmärksamma det på följande sätt:

IngridJapp ni läste rätt! Hon menar på fullaste allvar att det hela var en protest då islam i själva verket är nazism. Hur hon ser attackerna på de kristna kyrkorna förtäljer inte historian, men utan att spekulera allt för mycket misstänker vi att det är andra tongångar när det gäller kyrkor. Ännu roligare blir det när hon skäller på Nationaldemokraten Anders Ankartjärns antisemitiska uttalande samtidigt som hon just spytt ur sig en ordentlig harang av islamofobi.

Islamofobi och antisemitism är ju lite av två sidor på samma mynt så att säga…

Men som ni noterat får Carlqvist många gillanden på sitt islamofobiska anförande och till vår förvåning är flera av de instämmande gillamarkeringarna från Sverigedemokratiska politiker. Asså vi bara skoja, självklart blev vi inte förvånade:

Sven Pernils SD Huddinge och en av de inblandade i SD:s nya fackförbund

Sven Pernils, SD Huddinge och en av de inblandade i SD:s nya fackförbund

Hynek Olsak SD Malmö

Hynek Olsak SD Malmö

Sofia Lund ordförande i Falun

Sofia Lund ordförande i SD Falun

Lika lite förvånad över att vi fann SD-politiker bland gillamarkeringarna kommer vi att bli när SD rycker på axlarna åt dessa politiker och låtsas som ingenting. Mest anmärkningsvärt är kanske att Pernils tycks gilla detta utspel, det är ju inte för inte man undrar hur karln kommer agera när han får sitt första fackliga ärende gällande en muslim…

 


Stötta vår verksamhet